Jong Management

Bedrijfsbezoek Bedrocan: koers houden in groei

Koers houden in de groei van medicinale cannabis én je bedrijf!

Ergens binnen kijken waar dat normaal gesproken niet mag… Wie wil dat nou niet?! Op 21 juni zijn we te gast bij Bedrocan, de meest ervaren producent van medicinale cannabis ter wereld. Dit internationale familiebedrijf teelt op unieke wijze cannabis voor de Nederlandse staat en andere landen in de wereld.

Alsof dat al niet genoeg was, worden we deze avond ontvangen door directeur Tjalling Erkelens, die met zijn gepassioneerde leiderschap Bedrocan heeft weten uit te groeien tot het bloeiende bedrijf dat het nu is. Zijn drijfveren? Bijdragen aan de gezondheid van chronisch zieken, het veranderen van de wereld en natuurlijk het telen van bloemen en planten. Drijfveren die hebben geleid tot snelle groei. Letterlijk én figuurlijk, want door de unieke wijze van cannabis telen is Bedrocan erin geslaagd een plantaardig, farmaceutisch product in een streng productieproces te vervaardigen.

Hoe houd je koers in die groei? Hoe zorg je dat passie en kwaliteit blijft bestaan als je snel groter wordt? Hoe houd je verbinding met je medewerkers? Hoe laat je een familiebedrijf in groei over aan de volgende generatie? Tjalling neemt ons mee door zijn geleerde lessen en ervaringen. Natuurlijk is ook onze Hans Spits aanwezig, die met dit langverwachte bezoek wel op een hele spectaculaire wijze afscheid neemt van onze club.

Programma
19:15   Inloop
19:30   Aftrap door de voorzitter
19:45   Het ondernemersverhaal van Tjalling Erkelens
20:30   Rondleiding langs de productie van medicinale cannabis
21:45   Borrel

Het hoofdkantoor van Bedrocan bevindt zich in Emmeloord, een routebeschrijving delen we in de app (let op! Deze routebeschrijving heb je nodig om Bedrocan te kunnen vinden – de navigatie werkt niet). Er naartoe rijden kan natuurlijk in groepjes samen, bij grote interesse kijken we of we iets vanuit het bestuur kunnen regelen. Houd rekening een reistijd van circa 40 minuten vanaf Zwolle naar Emmeloord. Aanmelden en afmelden graag tot maximaal een week vooraf (14 juni). 

Bedrijfsbezoek Bedrocan: koers houden in groei

Bedrocan, Emmeloord

Auto Lopen Tram Fiets