Jong Management

Scapino Ballet

We hebben iets bijzonders in petto. We gaan samen naar het Scapino Ballet! 

Een lekker Rotterdams stuk 

All hands on deck is een samenwerking van het Scapino Ballet met Släpstick (voorheen Wëreldbänd) die leidt tot een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater. Samen monsteren zij aan voor een turbulente scheepsreis vol bizarre en absurde situaties. Choreograaf Ed Wubbe stuurt een bont gezelschap de zee op met zingende dansers en dansende muzikale komieken. Dit is een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee. Kortom, alles waar je als JM-er in het dagelijks ondernemen ook mee te maken krijgt. ;) 

Scapino won met TING! de ‘Production of the Year Award’. Släpstick won met de gelijknamige voorstelling de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh.

Locatie(s)

Afhankelijk of we een verhaal kunnen regelen van Ed Wubbe himself vooraf of dat een danseres van het Nationaal Ballet ons meeneemt in 'The Bluffers Guide for Ballet' eten we al om 18:00 of iets later om 18:30. 

De voorstelling is om 20:00 in De Schouwburg maar we eten vooraf samen in Restaurant In De Doelen.

LET OP! We hebben een beperkt aantal kaarten kunnen reserveren hiervoor door wees er snel bij en blokkeer die culturele hap in jouw agenda!!!

 

 

 

Scapino Ballet

Schouwburg Rotterdam ( eerst eten @ Restaurant In De Doelen)
Schouwburgplein
Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets