Jong Management

Sector in Beeld: Horeca, Recreatie en Toerisme

Beste JM'er,


We gaan het nieuwe jaar in volle frisse moed en mooie verwachtingen. Maar we ontkomen er niet aan de eerste bijeenkomst(en) digitaal te organiseren. Dit jaar starten we daarom ook niet met de traditionele nieuwjaarsborrel. Dat is het toch net niet als iedereen thuis voor zijn of haar beeldscherm zit.

We hopen dat jullie de champagne goed is bevallen en de gezamenlijke borrel zullen we later dit jaar wanneer weer mogelijk inhalen.

Voor nu de eerste digitale bijeenkomst; de 'Sector in Beeld-sessie' met sectoren die ons allemaal treft. Wellicht geen eerste levensbehoefte maar menig JM'er maakt er toch graag gebruik van en vindt het een gemis; de horeca, recreatie en toerisme sector.

Wat zijn precies de gevolgen geweest in cijfers? Wat is de prognose voor dit jaar? Durven we al iets te roepen over een verdere toekomst? Vanuit de Rabobank zal Jos Klerx, sectorspecialist in deze, ons informeren. Daarna zullen enkele ondernemers uit deze sectoren hun bevindingen en visie delen. Hebben zij de cijfers ook ook zo ervaren? Wat doen ze om met de situatie om te gaan? Zien ze kansen en gaan we ooit uberhaupt nog wel terug naar 'normaal'?

In een ronde tafel sessie in digitale vorm nemen we je graag mee in het wel en wee in deze sector.

Woensdag 20 januari van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Meld je snel aan! 

Heb je nu al vragen die je graag beantwoord zou willen zien? Laat het ons weten en wij zorgen dat je een gedegen antwoord krijgt!

 

Sector in Beeld: Horeca, Recreatie en Toerisme

Zoom

Auto Lopen Tram Fiets