Jong Management

September 2021 Calico Jack

Op dinsdag 14 september zijn we te gast bij een bekend gezicht in Venlo en omstreken, fashion ondernemer Rolph van Heyster van Calico Jack. Rolph heeft samen met zijn compagnon Erik Morrenhof in 2013 de deuren geopend van dit vernieuwende winkelconcept in Venlo. Calico verkoopt streetwear in de breedste zin van het woord, inmiddels ook al vanuit een tweede locatie. Hun collectie varieert van sportmerken tot luxere high end merken.

 

De naam Calico Jack komt van een flamboyante piraat, die veel kleurrijke kleding droeg van calico (een bepaald soort katoen). Dit past perfect bij hun intrinsieke drive om iets unieks naar Venlo en omgeving te brengen. En dat dat ze gelukt is, bewijzen de vele klanten die van heinde en ver naar hun
winkel komen. Ze zijn dan ook een voorbeeld van hoe een retail zaak anno nu zou moeten zijn en zullen hun strategie hierachter met ons delen.

 

We zijn blij dat we weer samen kunnen komen en gaan van dit eerste bedrijfsbezoek een extra mooie bijeenkomst maken. Het programma werken we de komende weken samen met Calico verder uit maar voor jullie agenda’s kunnen jullie het beste onderstaande voorlopige programma aanhouden.

 

Programma:
17:30 uur: Ontvangst / Inloop
18:00 uur: Aanvang, presentatie en rondleiding
19:30 - 20:00 uur: Diner Brasserie Venlo

 

Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn. Verder is dit meteen een geschikt event om mogelijke nieuwe leden te introduceren.


Fijne zomermaanden en tot 14 september!

September 2021 Calico Jack

Calico Jack
Parade 45
5911 CB Venlo

Auto Lopen Tram Fiets