Jong Management

Uitnodiging voor dialoog met SER Jongerenplatform

Wil jij meepraten over de toekomst van jonge ondernemers in Nederland en in dialoog gaan met andere jonge ondernemers over thema ?s die spelen bij deze generatie (zoals woningmarkt, financiering van huis of bedrijf, omgaan met arbeidsmarkt krapte)?

Kom dan dinsdagavond 16 april naar Flora Boskoop.

Minister Koolmees, van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, heeft de Sociaal-Economische Raad (SER) gevraagd een rapport uit te brengen over de ontplooiingskansen van jongeren. Omdat het over de positie van jongeren en starters gaat, is gevraagd dit met het SER Jongerenplatform op te pakken. De voorbereiding van het rapport is inmiddels al in volle gang. Om de meningen, signalen, ervaringen, maar ook positieve geluiden uit de praktijk mee te nemen, wil het SER Jongerenplatform spreken met jonge ondernemers evenals dat er met studenten en young professionals.

We zullen starten met een presentatie van een jonge ondernemer. Daarna zal Marijke Roseboom een korte aftrap geven over het SER Jongerenplatform en een toelichting op de onderzoeksvraag van de minister. Waanna Marijke met met een aantal ondernemers in gesprek gaat over de verschillende onderwerpen, het zal een interactieve bijeenkomst zijn waarbij ook de mensen in de zaal betrokken worden. De leden uit het Jongerenplatform en een aantal SER leden zullen bij deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Tevens is dit een mooie bijeenkomst om introducees mee te nemen en eens kennis te laten met Jong Management.

Voorbereiding is niet nodig, omdat het gaat om eigen ervaringen! We hopen van harte dat je jouw inzichten met ons wilt delen, die ons kunnen helpen een gedegen adviesrapport te ontwikkelen.

 

Programma:

Inloop: 18:00 uur

Food: 18:15/18:30 uur - 19:00 uur

Binnenkomst gasten: 19:00 uur

Start: 19:30 uur

Einde: 22:00 uur

 

Meld je direct aan!

Tot de 16e, Groetjes Marijke, Christiaan, Elisabeth, Kirsten en het SER Jongerenplatform

Uitnodiging voor dialoog met SER Jongerenplatform

Flora Theater
Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Auto Lopen Tram Fiets