Jong Management

Social Event

Hoewel we sinds de eerste e-mail met de aankondiging van het Social Event vanwege de ontstane Corona situatie het programma 100% hebben moeten omgooien, kunnen we jullie met veel plezier bevestigen dat het event op 28 augustus in een nieuwe, alternatieve vorm kan doorgaan. Uiteraard is er bij het plannen van de dag rekening gehouden met de RIVM voorschriften waardoor we iedereen ‘COVID-proof’ kunnen laten meedoen aan deze leuke & interactieve dag.

 

Dan de praktische info:

  • We zullen op 28 augustus verzamelen op het NRE terrein bij Fifth tussen 12:45-13:00u. Samen zullen we vervolgens een korte wandeling maken naar de locatie van de dagactiviteit. We hopen dat iedereen op tijd aanwezig kan zijn i.v.m. de strikte aanvang van de dag activiteit.
  • De wandeling van Fifth naar de activiteit is ca. 15 minuten. We rekenen met de huidige zonnige dagen in het achterhoofd natuurlijk ook op goed weer maar mochten de voorspellingen tegenvallen, vergeet dan vooral geen paraplu/regenkleding. De activiteiten zijn verder, indien door weersomstandigheden nodig, overdekt.
  • We willen natuurlijk nog niet teveel verraden, maar wel alvast aankondigen dat het verstandig is om niet met de auto te komen. Hoewel niet iedereen uit de regio Eindhoven komt, hopen we dat je ergens nog taxi-krediet van die ene nacht stappen vóór het Corona gebeuren hebt liggen, of met de fiets dan wel OV kan komen. Dat kwartier wandelen vanuit Fifth hebben we niet voor niets bijgevoegd..:)

o   Het verzamel adres is: Gasfabriek 5, 5613CP, Eindhoven (Fifth NRE). Mocht je met het OV willen komen, dan adviseren we om bij de bushalte Smalle Haven uit te stappen (dan is het nog ca. 5 minuten lopen langs de idyllische Dommel). Fifth is vanuit het centraal station ca. 15 minuten lopen mocht je een actief begin van de middag prefereren.

  • Globaal zal het programma lopen van 12:45 t/m ca. 20:30 (uiteraard incl. diner). Mocht je daarna nog willen blijven hangen voor een afsluitende borrel, dan is daar op eigen initiatief gelegenheid voor!
  • Mocht je dieetwensen/allergieën hebben dan horen we dat via e-mail graag vóór 17 augustus.

 

We zien ernaar uit om jullie allemaal weer te zien op de 28e om er samen een spetterende dag van te maken!

 

Groet,

Karsten & Pim

Social Event

Fifth NRE
Gasfabriek 5
5613 CP Eindhoven

Auto Lopen Tram Fiets