Jong Management

Electric Dutchman

Beste JMH-er,

Eind januari hebben we tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst kunnen genieten van heerlijke zelf gemaakte bereidingen en was dit ook een moment om van enkele leden afscheid te nemen. Helaas, maar daardoor is ook het idee ontstaan om eens op bezoek te gaan bij een van deze, inmiddels, “oud(e)” leden.

Roel van Tongerlo nodigt ons dan ook uit om op vrijdagmiddag 23 februari van 16.00u tot +/- 18.00u een bezoek te brengen aan Specs-EM. Specs-EM is een innovatief, jong bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkeling van nieuwe duurzame vervoersmiddelen met als doel een oplossing te bieden aan dichtslibbende binnensteden.

Het eerste product waarmee Specs-EM de markt op gaat is de Electric Dutchman, de eerste in Nederland ontwikkelde en geproduceerde elektrische scooter voor zakelijk gebruik. Naast het unieke Dutch Design is de E.D. snel, schoon, sterk en slim. Roel van Tongerlo, per 1 januari gestart als mede-aandeelhouder en commercieel directeur, zal na ontvangst vertellen over het bedrijf, de uitdagingen van een start-up, waarna we onder het genot van een drankje/hapje rustig kunnen rondkijken bij Specs-EM.

Aanmelden kan via de onderstaande link! indien je niet kan graag even afmelden zodat Roel weet hoeveel mensen hij ongeveer kan verwachten.

Specs-EM bevindt zich aan de Helmondseweg 7d in Aarle Rixtel. Tot Vrijdag de 23e…..

Mvg JM bestuur

Electric Dutchman

Specs-EM
Helmondseweg 7d
5735 RA Aarle-Rixtel

Auto Lopen Tram Fiets