Jong Management

Jaarlijkse sportief evenement

Tijd voor actie: woensdag 20 mei staat er een sportief evenement onder leiding van onze eigen Dominique op de agenda. Dit evenement is buiten en past binnen de richtlijnen voor Corona. 

Zelfs in tijden van Corona is het belangrijk om niet stil te staan. Ook vanuit Jong Management willen we de eerste bijeenkomst weer gaan opstarten. Even de gedachten op wat anders, omdanks afstand niet elkaar uit het oog verliezen en samen actief te blijven.

Om elke dag op top niveau te kunnen presteren is een gezond lichaam en mentale fitheid van groot belang. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn twee belangrijke trends op werkgebied. Vitale ondernemers en manager zijn veerkrachtiger en hebben meer invloed en impact door een positieve instelling.

---- Corona Richtlijnen -----

Dit evenement is buiten. We houden bij dit evenement rekening met voldoende afstand. De groep mag niet groter zijn dan 10 personen. Gezien de ruimte kunnen wij de groep gemakkelijk in tweeen knippen.

Verder verwijzen wij graag naar de rivm richtlijnen. Als er vragen zijn, neem gerust even contact op met het bestuur.

------------------------------

Mocht de bootcamp net iets te heftig zijn of wegens blessures niet kunnen, geen probleem een goede wandeling (op 1,5 meter) is zeker wel ook mogelijk. 

We starten om 19:00 uur, bij park van Luna. Adres: Strand van Luna in Heerhugowaard.

 

 

Jaarlijkse sportief evenement

Park van Luna
Strand van Luna
Heerhugowaard

Auto Lopen Tram Fiets