Jong Management

Mindset in je bedrijf | JEMIG Sessie

We kennen als ondernemer wel de kreet 'ik wens je veel personeel' of als leidinggevende 'hoe krijg ik die mensen nou in beweging'? Het heeft allemaal te maken met onze kijk naar personeel. We hebben er allemaal mee te maken en we lopen er allemaal vroeg of laat tegenaan. Hoe kijk jij eigenlijk naar je personeel, medewerkers en/of compagnons? Voor die vraag hebben we Bart Heuvingh uitgenodigd. 

Bart is topsportbegeleider bij AZ en schrijver van het boek 'Talent van morgen'. Tijdens zijn lezingen weet hij als geen ander de link te maken tussen het begeleiden van topsporters en het begeleiden van medewerkers en/of personeel, dit is namelijk ook gewoon topsport! 

Na het verhaal van Bart en onze vragen, gaan we in groepjes aan de slag met het thema Mindset. Wellicht heb je een mooie casus die jou op dit moment bezig houdt, neem die vooral mee! Tijdens deze JEMIG sessie maken we gebruik van het denkvermogen van meerdere JM'ers die op een frisse manier naar jouw casus kijken. Als JM'ers zijn we de leiders van morgen en als wij al niet geloven dat personeel kan ontwikkelen, hoe kunnen we dan verwachten dat zij zich ontwikkelen?

Zien we jullie dan?

Locatie: De HUB, Pettemerstraat 7, 1823 CW Alkmaar. 

Programma:
17:30 - 18:00 Inloop
18:00 - 18:30 Food & Drinks
18:30 - 19:30 Bart Heuvingh 'Mindset in je bedrijf' 
19:30 - 21:00 JEMIG sessie 
21:00 - 22:00 Borrel

Mindset in je bedrijf | JEMIG Sessie

De HUB Alkmaar
Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets