Jong Management

Weekend Ameland (13, 14 en 15 september)

 

Accu opladen op Ameland: meld je nu aan voor ons JM-weekend 13, 14 en 15 september

Zin om even een weekend helemaal los te zijn van je werk en gezin en een feestje te bouwen op Ameland? Maar helaas... je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen?

Goed nieuws, wij hebben die tijd ook niet! Een weekend doorhalen met gelijkgestemden klinkt echt heul aantrekkelijk, maar daar moeten we een halve week van bijkomen. We zijn tenslotte geen studenten meer ;-)

Daarom staat ons JM Weekend op Ameland geheel in het teken van ‘Onze Accu Opladen’.

Jawel.

Denk aan lekker samen eten, een goed gesprek bij de vuurkorf, frisse lucht opsnuiven op het wad, fietsen, zwemmen, kortom... samen even helemaal op verhaal komen.

Ons doel: met meer energie naar huis dan toen we aankwamen. Heeft het thuisfront ook nog wat aan ons mini-retraite ;-)

Dit weekend wil je niet missen! Over dit bijzondere uitje gaan we nog lang napraten. Dus meld je snel aan, want van de 16 beschikbare plekken zijn er al 10 gereserveerd.... En dat is geen poging om je te overtuigen, maar een feit.

We verblijven in gloednieuwe bungalows in het plaatsje Hollum op Ameland. Reinier heeft een superdeal weten te realiseren met de eigenaar, waardoor we ieder een eigen kamer hebben met een 2persoonsbed voor het absurd lage bedrag van slechts 50 euro per persoon!

Dit bedrag is inclusief eten en drinken (we gaan samen koken), activiteiten en vervoer op het eiland. Klopt, gewoon te gek voor woorden ;)

Omdat ons programma vrijdag pas om 17u van start gaat, kun je vrijdagochtend tot de lunch nog gewoon op kantoor zijn. Het is in totaal 3 uur reizen van Alkmaar naar onze bungalows. Zondagochtend na het ontbijt gaan we terug naar de boot, zodat we in de middag weer thuis kunnen zijn. Je bent dus niet drie hele dagen kwijt om het allerleukste JM-weekend te kunnen beleven.

Meld je nu direct aan via deze link... (?), want vol is vol. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Ronny, Marcelle en Reinier

 

Save The Date:
 

16 oktober (woensdag) - JMsessions #2
 

20 november (woensdag) - Bedrijfsbezoek GP Groot
 

14 december (zaterdag) - Kerstdiner

Weekend Ameland (13, 14 en 15 september)

Ameland

Auto Lopen Tram Fiets