Jong Management

Spreker Jeroen Kemperman & Locals-kaasplank Kef

Hallo Jm'er!

Helaas kunnen we nog niet live met elkaar afspreken, maar we hebben voor donderdag 4 maart a.s. wel een erg leuk digitaal event klaar staan! 

Tijdens deze digitale borrel hebben we niemand minder dan Jeroen Kemperman uitgenodigd om als gastspreker aan te sluiten. Jeroen zoekt met een team van redactieleden en coauteurs naar briljante businessmodellen die de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd oplossen en daarmee ook nog waarde creëren voor alle betrokkenen zelf. Er zijn nu 75 cases gepubliceerd van toonaangevende bedrijven uit verleden, heden en toekomst.

Hij is spreker en docent voor o.a. Nyenrode, Erasmus, RUG, UT, Sprout, Foodservices, Assurantiemagazine, MBA in een Dag, Nieuwe Zorg 3.0, Zorgvisie, International Federation of Health Plans, FoodValley en diverse In Company programmas.

Jeroen combineert historisch besef en visionair perspectief met plezier om te ondernemen en innoveren. Onlangs heeft hij het boek "De Amsterdamse Droom" uitgebracht. Het boek is een reis door de bedrijvige geschiedenis van Amsterdam vanaf de 17e eeuw. Die als economische heipalen hebben gediend voor de basis die er ligt in Amsterdam en wat dit heeft voortgebracht.
 
Om het gesprek met Jeroen ook culinair wat te omlijsten hebben we Abraham Kef als onze 'Support-Your-Local'-ondernemer gevraagd een pakketje te verzorgen. Kef is een van de oudste kaasboeren van Amsterdam en kan door de Corona-maatregelen ook al maanden geen (offline) proeverijen meer verzorgen (meer info via www.abrahamkef.nl).

Abraham Kef zal voor ons een kaasplankje met een selectie van hun beste kazen. Als je deze kaasplank wilt ontvangen, vul dan je gegevens en voorkeuren in via dit online formulier, dan ontvang je de kaasselectie op 4 maart bij jou thuis. Mocht er nou een kaastype zijn dat je absoluut geen succes vindt of een voorkeur hebben voor hele straffe of juist zachte kazen, laat het dan even weten in het aanmeldformulier, dan kan Kef hier rekening mee houden.

LET OP: vul uiterlijk maandag 1 maart 18.00 uur je gegevens in, dan heeft Kef nog voldoende tijd om de kazen te versturen. Het pakketje zal dan op donderdag 4 maart worden bezorgd vanaf 11.00 uur, dus als je niet thuis bent dan moeten de buren even hun koelkast beschikbaar stellen. :)
 
Wij hebben er zin in! 
 
Groet, Said, Floris, Juan, Daan & Kim

Spreker Jeroen Kemperman & Locals-kaasplank Kef

Digitaal

Auto Lopen Tram Fiets