Jong Management

GEANNULEERD - STORM 20 april 2020

UPDATE 23 MAART 2020:
NA DE AANKONDIGING VAN DE LANDELIJKE MAATREGELEN MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS HEBBEN WE BESLOTEN OM STORM TE VERPLAATSEN NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM

Wat is het geheim van JM en waarom is dat in vredesnaam geheim? STORM is een brainstorm voor ledenwervers met ideeën, voor bestuurders met doelstellingen, voor leden met dadendrang.

Ledenwerving is een belangrijk onderdeel van JM. Nu meer dan ooit, want we hebben een doel: groeien naar 1.200 leden in 2025. Iedereen doet dat op eigen, unieke wijze en daarom vonden we het tijd worden om de koppen bij elkaar te steken. Wat is het geheim van JM en waarom is dat in vredesnaam geheim? STORM is een brainstorm voor leden(wervers) met ideeën.

Voor dit bijzondere evenement nodigen we in het bijzonder de bestuursleden uit die zich bezighouden met ledenwerving, maar natuurlijk is een ieder die daar ideeën over heeft welkom. Reken op een bijzondere avond, waarbij we geholpen worden door Wouter en Wessel. Deze jonge trainingsacteurs / theatermakers gaan ons helpen om tot nieuwe inzichten te komen op hun eigen unieke manier.  

 

 

“Als trainingsacteurs en communicatietrainers mogen we dagelijks feedback geven op hoe iemand op ons overkomt. In het geval van ‘anderen warm maken voor jouw product’ (bijvoorbeeld een lidmaatschap) zijn er verschillende manieren van communiceren die een averechts effect hebben op jouw gesprekspartner én manieren die zeer enthousiasmerend kunnen werken! We willen samen onderzoeken wat leden van Jong Management kunnen doen om anderen te prikkelen óók lid te worden. Met genoeg lucht en humor gaan we serious business niet uit de weg; met ieders input – van conventionele tot out-of-the-box ideeën – maken we plannen concreet. Let’s do it!”

 

 

 

Natuurlijk gaan we lekker eten met elkaar en is er genoeg te drinken. Dit wordt een échte JM-avond!  We hopen van iedere kring een aantal JM'ers te mogen verwelkomen!

Datum:

20 april 2020

Tijd:

Inloop: 16.30 uur

Start: 17.00 uur

Locatie:

BIT Meet-me

Galileïlaan 17, 6716 BP Ede, Nederland

 

We hopen van iedere kring een aantal JM'ers te mogen verwelkomen!

GEANNULEERD - STORM 20 april 2020

BIT Meet-me
Galileïlaan 17
6716BP Ede

Auto Lopen Tram Fiets