Jong Management

Suppen in Amersfoort !

Beste allemaal, 

 

Kom je ook Suppen?, daag jezelf uit om te balanceren op het water!

We starten de bijeenkomst om 16:45 bij Parkhuis Amersfoort.

 

Isabella Diederich is eigenaar van Sup- Amersfoort, zij gaat ons wat vertellen over haar ondernemersreis en aansluitend ons instructie's geven voor suppen, ze gecertificeerd "SUP-instructor 3 Vlakwater" en is in bezit van "EHBO Watersafety" certificaat.

 

De tocht over het water zal door historische centrum van Amersfoort zijn en 2 uur duren, de verwachting is dat we rond 19:00 weer veilig op de kade staan????, aansluietnd gaan we een hapje eten bij 

Bistro ’t Kannetje

Lieve Vrouwestraat 11
3811 BP Amersfoort

Onderstaand wat instructie's en voorwaarden:

 

Annuleren kan tot 48 uur van te voren. Bij onweer en te harde wind is het niet veilig en annuleren wij de tour. Dit wachten we af tot de dag zelf, omdat de voorspelling vaak verschuift. Een spatje regen is bij watersport geen probleem, maar bij aanhoudende regen geven we jullie de keuze om wel of niet te gaan. In dat geval wordt kosteloos geannuleerd.

 

Kledingadvies:

Sportkleding, en voor beginners gympen (met een dunne lichtgekleurde zool) of surfschoentjes. Voor de zekerheid een handdoek en een setje droge kleding. Er is geen geschikte kleed en toiletruimte. Mocht er iemand in het water zijn gevallen, dan kan diegene zich in mijn bus omkleden. Tassen e.d. kunnen daarin ook bewaard worden. Voor telefoons en sleutels heb ik een paar droogtasjes waarin dit veilig op de sup meegenomen kan worden.

 

Daarnaast ook nog goed om apart te vermelden: suppen is op eigen risico. Doorgaans blijft iedereen wel staan, maar zwangeren vanaf 12 weken raden wij af te gaan suppen. Dit i.v.m. een mogelijke val op de buik. Voor brillen hebben wij koordjes te leen, dit is echter geen garantie deze bij een val niet kwijt te raken. Dus draag een goedkope of oude (zonne)bril. Overige voorwaarden staan op onze website.

 

Hoor graag wie er mee gaat!

 

 

Suppen in Amersfoort !

Parkhuis Amersfoort
Heiligenbergerweg 151 3816 AJ Amersfoort 151
3816 AJ Amersfoort

Auto Lopen Tram Fiets