Jong Management

The Rum experience & JM Bingo

Beste JM-ers,

 

De zomer komt er aan en dat vraagt natuurlijk om cocktails! Dat kunnen we allemaal wel gebruiken na een maandenlange “ophokplicht”. En we hebben gekozen voor rum!

Rum is een populair drankje. In tegenstelling tot andere alcoholische dranken, zoals whisky, is het vaak lekkerder om rum in combinatie met een koolzuurhoudende en zoete drank te drinken. Rum is altijd een favoriet voor het maken van cocktails geweest.

Denny Mac Taggart weet alles van gin, wodka, rum, whisky, cognac en tequila. Hoewel hij als Nederlandse Schot een voorliefde heeft voor whisky, werkte hij jaren voor Bacardi. Hij reisde vanuit Londen letterlijk heel de wereld rond om personeel van grote bars op vliegvelden les te geven in drankenkennis en het maken van cocktails. Van Hongkong tot Las Vegas. Hij kent de drank rum dus als geen ander.  

“Denny Mac Taggart maakt kleine kunstwerkjes in een glas. In online video's laat de Hulstenaar zien hoe je bekende cocktails thuis maakt. ,,Ik ga niet met flessen gooien achter mijn rug, iedereen kan het.”

Denny zal ons eerst een korte uitleg geven over het maken van cocktails. Daarna neemt hij ons mee de wondere wereld van rum en gaan we mixen en proeven. Alle deelnemers krijgen een pakketje thuis, het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn cocktailglazen en ijsklontjes!

Nadat we voldoende gedronken hebben en Denny zijn presentatie heeft afgesloten, is het tijd voor de borrel. Met de nawerking van de rum komen de zware verhalen boven en dat doen we door twee potjes JM bingo te spelen (uitleg volgt op de avond zelf). Voor de winnaars heeft Denny mooie prijzen gemaakt!

Wij hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn op donderdag 29 april a.s. Dat moet ook wel want we hebben om dit mogelijk te maken een opkomst van minimaal 25 personen nodig. Wij hopen dat dit lukt!

In principe is dit een online bijeenkomst die je thuis alleen voor de laptop bijwoont. Maar het staat jullie vrij om indien de overheidsmaatregelen dit toestaan met een of meer personen thuis bij iemand af te spreken.

Wij hopen dat jullie je massaal aanmelden en dat iedereen op 29 april a.s. om 19:00 uur voor de laptop zit!

(de distrubutie van het rumpakket wordt nog via WhatsApp doorgegeven en de link om in te loggen sturen we tzt door)

 

met vriendelijke groet,

Jelle en Luuk

The Rum experience & JM Bingo

Online
@Home 1
. .

Auto Lopen Tram Fiets