Jong Management

Bedrijfsbezoek Ubbink

Beste leden, 

Op donderdag 22 november as. gaan we op bezoek bij Ubbink te Doesburg, JM'er Linda van de Maat is hier sinds 1 juni 2017 Managing Director.

Over Ubbink:

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

 

De tijdsplanning is als volgt:

17.30 uur: inloop 

18.00 uur: opening en mededelingen door Christiaan Zweers

18.15 uur: presentatie en rondleiding 

20.00 uur: dinner

 

Kosten voor het dinner zijn € 25,-, de penningmeester stuurt alle deelnemers hiervoor een Tikkie.

Afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang betalen deze € 25,- ook.

 

We verwachten een grote opkomst, als je niet kunt graag je afmelding.

 

Namens het bestuur van Jong Management Achterhoek

Bedrijfsbezoek Ubbink

Ubbink BV
Verhuellweg 9
6984 AA Doesburg

Auto Lopen Tram Fiets