Jong Management

Uitnodiging Jong Management Spy game Hulst

 

Beste JM’ers en oud JM’ers

Donderdag 30 juli a.s. vindt het zomerevent van Jong Management plaats in het prachtige en geweldige Hulst!

Maar laat dat jullie er niet van weerhouden om aanwezig te zijn ;)

Het zomerevent staat als vanouds in het teken van teambuilding. We weten dat er online al wat spellen zijn gespeeld en we zijn natuurlijk geen spelletjes vereniging, maar om eind juni bij mogelijk 35 graden een lezing of bedrijfsbezoek te organiseren is ook zo wat. En het is en blijft het zomerevent dus we gaan voor teambuilding.

Nu liggen de teambuildingsactiviteiten niet voor het oprapen in het COVID-19 tijdperk, maar met het thema “Jong Management Spy game Hulst” gaan we er zeker iets van maken. Mocht het echt heel slecht weer zijn, kan dat thema in het ergste geval nog wijzigen, maar daar gaan we niet vanuit (het is juli, kom op!!).

Bij deze zomeractiviteit zijn ook oud JM-leden van harte welkom. Aan hen zal voor het eten en drinken een bijdrage worden gevraagd van € 30,-. We hopen uiteraard dat er veel oud JM-leden van onze kring aanwezig zijn.

Een activiteit neemt uiteraard wat tijd in beslag en daarom willen we dit keer iets vroeger beginnen dan normaal, zodat er toch een beetje op tijd gegeten kan worden. We hopen dat jullie dat met werk kunnen en willen regelen. Het programma is als volgt:

16:00 uur: inloop op het terras van café Boozz (Grote Markt 2, 4561 EB Hulst)

16:30- 19:15: Spy game Hulst

19:15 – xxx : eten en drinken in Hulst

Voor het eten hebben we een keuze menu samengesteld:

Voorgerecht: carpaccio of garnaalkroketjes

Hoofdgerecht: vispannetje of biefstuk

De vegetariërs onder ons kunnen het uiteraard aan ons doorgeven indien er andere vegetarische wensen zijn, dan regelen we dat.

Menukeuze a.u.b. doorgeven aan Jelle van Roeyen: (06,54654163, jvr@justionadvocaten.nl). De menukeuze kan ook doorgegeven worden via de app.

Er zullen binnen onze groep uiteraard een aantal vakantiegangers zijn, dus aan de anderen het verzoek om het uiterste best te doen om aanwezig te zijn. De activiteit vereist een bepaald aantal personen en het zou jammer zijn indien we dat aantal niet halen.

We zien jullie dus heel graag terug op 30 juli a.s. in Hulst!

Groet, het bestuur.

Uitnodiging Jong Management Spy game Hulst

Stad Hulst / Café Boozz
Grote Markt 2
4561 EB Hulst

Auto Lopen Tram Fiets