Jong Management

Uitnodiging lezing Mark van Beek

Beste JM Leden,
Op donderdag 28 mei staat er weer een virtuele JM bijeenkomst gepland. Deze keer hebben we een enthousiaste spreker uitgenodigd: Mark van Beek. 

 
Mark van Beek is spreker, trainer en coach op het gebied van mentale veerkracht, commerciële vaardigheden en onderhandelen. Hij weet als geen ander dat de mate van succes grotendeels wordt bepaald door de juiste mindset. Ook voor professionals in organisaties. Mark heeft ook een passie voor sport en combineert de lessen uit de topsport met zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven. In zijn boek ‘Over Winnen’ beschrijft hij aan de hand van de verhalen van tien topsporters, wat jij als professional van topsporters kunt leren.
 
Alle deelnemers aan de bijeenkomst van 28 mei krijgen het boek “Over Winnen” thuis. 

Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. Want om te kunnen winnen, heb je meestal eerst iets te overwinnen. In dit boek vind je een zelfscan waarmee je een goed beeld krijgt of jij op koers ligt om jouw doelen, dromen en ambities te realiseren.

 
Daarnaast zal Mark tijdens de digitale bijeenkomst  op unieke, energieke en interactieve wijze handvatten aanreiken welke direct toepasbaar zijn. Het resultaat is dat he gemotiveerd en geïnspireerd zult raken en met nieuwe energie zijn tips direct in de praktijk kunt brengen, wat direct zal leiden tot een hogere effectiviteit en dus betere resultaten.

Want dat is volgens Mark de definitie van een topsportmentaliteit: jezelf iedere dag willen verbeteren en ontwikkelen.

Ivm het reserveren en bezorgen van de boeken, vragen we je voor 20 mei aan te melden. 

Aanvang 19.00 uur, duur ca. 1 uur 

Namens het Bestuur. 

Uitnodiging lezing Mark van Beek

Thuis

Auto Lopen Tram Fiets