Jong Management

Update JM Westland en aankondiging event 28-8

Beste JM’er,

Inmiddels zijn weer ruim een maand verder sinds ons laatste bericht. Gelukkig zijn er in deze periode voor de meesten van ons positieve ontwikkelingen geweest. We krijgen weer wat meer bewegingsruimte als ondernemer en persoon.

Aan de andere kant blijft er spanning in de maatschappij en economie. Mensen blijven terughoudend en verschillende landen voeren weer beperkingen in. Kortom, de komende maanden zullen uitwijzen waar we staan en wat de uiteindelijke gevolgen zullen zijn.

Ondanks de externe onzekerheden hebben wij als bestuur de laatste periode weer mooie dingen gezien bij onze leden. De situatie wordt aangegrepen voor nieuwe plannen, samenwerkingsverbanden en investering welke de onderneming future – proof moeten maken. Leden weten elkaar hierin ook te vinden, wat leidt tot mooie en bestendige oplossingen. Ook al is JM dus niet fysiek zichtbaar door het ontbreken van bijeenkomsten, de waarde van onze club wordt ook nu weer duidelijk!

In dit bericht willen wij jou graag een update geven van een aantal zaken, zodat je weer helemaal bij bent en JM bij jou in beeld blijft.

Goed nieuws: eerste fysieke bijeenkomst op 28-8!

We starten met een positief bericht. Gezien de versoepelde maatregelen zien wij weer kans een fysieke bijeenkomst te organiseren. Om dit te vieren, doen we dit meteen goed. Graag nodigen wij jou uit voor een BBQ en borrel op vrijdag 28-8 bij Beachline (Bryan Franken), start circa 18.00 informatie volgt.

Verlenging lidmaatschap 42-jarigen:

Aangezien wij 2020 beschouwen als een deels verloren jaar waarin wij ook enkele mooie activiteiten hebben moeten schrappen, is door het bestuur besloten de groep van 42-jarigen nog een jaar respijt te geven. Zo kunnen ook zij op een mooie manier afscheid nemen van JM. We zullen de namen achterwege laten, maar jullie kunnen dus nog een jaar van hen en hun slechte grappen genieten.

JM 25:

Uiteraard moet dit feest een knaller worden, zonder beperkingen van mogelijkheden en afstand. Daarom is besloten JM 25 te verschuiven naar 2021. Over de exacte datum en achtergrond worden jullie later geïnformeerd.

Buitenlandtrip Montenegro:

Zoals eerder gecommuniceerd, is de JM – buitenlandtrip uitgesteld. Het idee voor nu is dit te verschuiven naar dezelfde periode volgend jaar met dezelfde bestemming.

Kwartet:

Het kwartet is door de meeste groepen nu goed opgestart. De ervaring leert dat het kwartet juist nu van extra waarde is. Het is mooi elkaar toch te kunnen zien en vragen te kunnen bespreken. Houd dit ritme dan ook lekker vast, dit helpt bij verdere ontwikkeling van de leden.

JM-app:

Tijdens ons congres is de JM-app aangekondigd, deze wordt gebruikt voor het informeren over events en aanmelden. Deze app werkt eenvoudig, dus installeer hem snel als je hem nog niet hebt, dan ben je altijd bij!

Wij hopen uiteraard dat we na de 28e weer vol aan de bak kunnen met mooie en inspirerende bijeenkomsten. Vind je het leuk de leden te ontvangen en heb je de ruimte, meld je dan vooral aan. Deze tijd biedt ook kansen, dus laten we die beetpakken en weer positief de komende periode tegemoet gaan.

Voor nu iedereen een welverdiende vakantie gewenst. Wellicht het buitenland, anders zien we elkaar met de gezinnen wel gezellig op de Westlandse stranden.

Fijne zomer en groet,

Bestuur JM Westland

 

 

Update JM Westland en aankondiging event 28-8

Beachline

Auto Lopen Tram Fiets