Jong Management

Kringbijeenkomst VanderValk + DeGroot 26 maart

Beste JMer,

Februari stond in het teken van het bezoek aan Worldstream/Greenhouse Datacenters. Een mooie bijeenkomst bij een bijzonder energieke onderneming. En, een prachtige opkomst, goed om de club zo vertegenwoordigd te zien.

Tim heeft tijdens de bijeenkomst een update gegeven over het congres. Het programma begint al goed vorm te krijgen, het belooft een interessant event te worden! Er is ingegaan op de sponsorpakketten, dus mocht je interesse hebben, meld je aan bij de commissie.

Ten slotte, kaarten met early bird korting zijn te krijgen via: https://jmwestland.ticketsite.nl/
 

Na recente bezoeken aan collega-JMers zoeken we het in maart weer eens buiten de eigen gelederen.

Hoewel je daar nog over kunt discussiëren: huidig CEO van het bedrijf is 12 jaar lid geweest van JM!

We bezoeken in ieder geval weer ondernemers met een buitengewoon verhaal, en dat gewoon in Poeldijk.

We zijn op 26 maart (week later dan gebruikelijk dus) te gast bij Vandervalk+deGroot. De naam doet het al vermoeden, V&G is een familiebedrijf, opgericht in 1962 door Van der Valk, waarna in 1965 De Groot toetrad. Wat begon als een regionale organisatie gericht op rioolreiniging, is uitgegroeid tot een internationale partij van formaat. Inmiddels werken er zo’n 400 mensen bij de groep, die zich vooral richt op Nederland en België.

Wat dit ondernemersverhaal extra bijzonder maakt, is dat de onderneming ongeveer 10 jaar (grotendeels) in handen is geweest van private equity, maar nu sinds begin 2019 weer vrijwel geheel familie-eigendom is. Dit bericht haalde de landelijke pers (zie aangehecht artikel FD 15 januari 2019).

CEO John Witkamp zal ons meenemen in de ontwikkeling van het bedrijf en meer vertellen over de innovaties waardoor V&G kon uitgroeien tot de onderneming die het nu is.

Namens de familie zal er ook aanwezigheid zijn, die ons meer kan vertellen over de roerige periode die achter ze ligt en de motivatie om het heft weer in eigen hand te nemen.

Kortom: we kijken weer uit naar een mooie bijeenkomst op dinsdag 26 maart in Poeldijk!

Programma:

19.30 Inloop

20.00 Woord van de voorzitter

20.10 Presentatie Vandervalk+DeGroot

20.45 Gelegenheid voor vragen

21.30 Borrel / gelegenheid voor rondleiding

………. Einde programma

Adres:

Vandervalk+DeGroot B.V.

ABC Westland 231

2685 DC Poeldijk

http://www.valkdegroot.nl/

Met vriendelijke groet, 

Namens het bestuur van JM Westland

Kringbijeenkomst VanderValk + DeGroot 26 maart

ValkGroot

Auto Lopen Tram Fiets