Jong Management

Bezoek voormalige V&D Nijmegen

Bezoek aan de voormalige V&D Nijmegen op 9 april.

 

Veel van ons zullen zich de V&D uit hun jeugd nog kunnen herinneren. Het gigantische warenhuis waar alles te koop was van een tent tot aan je schoolspullen. In velen steden heeft het eind van de V&D een grote impact gehad. Er verdween van de een op de andere dag een winkel van vaak wel 12.500m2 winkeloppervlakte.

 

In deze tijd van snelle koopjes en shoppen als gezellig tijdverdrijf is een winkel met de omvang van de V&D’s niet meer te verhuren. Grote winkels tegenwoordig zijn ongeveer 3000m2, maar vaak ook veel kleiner. Mensen gaan geen 3 verdiepingen meer omhoog om bij de juiste afdeling te komen. Deze verandering van koopgedrag en behoefte maakt de gigantische V&D panden bijna onverhuurbaar.

 

In dit bedrijfsbezoek aan het bedrijf van Dennis Kuijper & Gjalt Helfrich, Advise-R, duiken we in de toekomst van de V&D Nijmegen. Onze opdrachtgever David Visser legt uit wat de verkaveling van De V&D Nijmegen inhoud en lopen we, als dat verantwoord is, een rondje over de bouwplaats.

 

Let op!: Verplicht zijn stevige schoenen bijvoorbeeld bergschoenen of veiligheidsschoen als je die hebt. Hakken en open schoenen zijn niet toegestaan

 

Programma:

 

17:30-18:00uur               inloop koffie en fris bij La Place, Grote Markt 3 te Nijmegen 3de verdieping
(bij mooi weer dakterras)

18:00-19:30uur               presentatie over het verkavelde van de V&D

19:15-19:45uur               rondleiding in de oude V&D Nijmegen

20:00uur                          Diner bij Loetje, Kraanstraat 214, Nijmegen

 

Parkeren:

Kan in parkeergarage Kelfkensbos, maar bij restaurant Loetje is veel gratis parkeergelegenheid. Met 10-15 min lopen ben je op de grote markt en staat je auto alvast bij het restaurant.

Bezoek voormalige V&D Nijmegen

Vroom & Dreesman Nijmegen
Grote Markt 3
6511KA Nijmegen

Auto Lopen Tram Fiets