Jong Management

Bedrijfsbezoek VDL Translift Dronten

Beste leden van Jong Management,

16 April aanstaande zijn jullie van harte welkom bij VDL Translift te Dronten.

VDL Translift is actief in de ontwikkeling, productie, assemblage, verkoop en service van innovatieve afvalinzamelingssystemen. Dit alles wordt vanuit onze eigen vestiging in Dronten verzorgd.

Met een eigen lijn van innovatieve afvalinzamelsystemen voor zowel boven- als ondergrondse afvalcontainers kan er een passende oplossing geboden worden voor de complete inzameling van huishoudelijk afval.

Na een aantal financieel moeilijke jaren is Translift B.V. in oktober 2014 overgenomen door de VDL groep. Samen met bijna 17.000 collega’s verdeeld over 102 bedrijven en een jaaromzet van 6 miljard wordt er stevig ingezet op duurzame groei.

Deze groei wordt mogelijk gemaakt door een grotere focus op exportmarkten, een nieuw modulair productplatform en innovatieve nieuwe productcombinaties waaronder elektrisch aangedreven afvalinzamelsystemen.

Graag vertellen wij jullie hier tijdens het bezoek meer over!

Na een bedrijfspresentatie met uiteraard mogelijkheid tot vragen zal er een rondleiding door het bedrijf gegeven worden. De avond zal worden afgesloten met een netwerk borrel.

Graag zien wij jullie dan!

Met vriendelijke groet,

Het VDL Translift team!

 

Het programma ziet er als volgt uit: Mogelijkheid tot eten om 18.00 uur bij De Rede van Dronten, De Rede 36-38 Dronten.

Inloop bij VDL Translift om 19:00 uur, de bedrijfspresentatie en rondleiding start om 19:30 uur. Rond 21.30 uur is het borreltijd.

Of je mee eet, kun je per privé app aan Karolien doorgeven: 06-18747034. Wanneer het keuzemenu van te voren moet worden aangegeven, dan wordt dit in de JM-app gecommuniceerd.

Tot 16 april bij VDL Translift!

Met vriendelijke groet, JM-bestuur Flevoland

Nb. De volgende bijeenkomst is op donderdag 16 mei bij Bangma Verpakking.

Bedrijfsbezoek VDL Translift Dronten

VDL Translift
Staalwijk 7-11
8251 JP Dronten

Auto Lopen Tram Fiets