Jong Management

Jij bent het vertrekpunt en je bestemming tegelijk

19 maart 2020 verdiepende bijeenkomst ‘Jij bent het vertrekpunt en je bestemming tegelijk…’

Deze bijeenkomst wordt er niet zomaar eentje. We hebben goed geluisterd naar de feedback over de avond ‘Over de streep’. De verdiepende bijeenkomst van 19 maart aanstaande zal zich daarom extra kenmerken door diepgang, praktische bruikbaarheid, intensiteit én inspiratie. Een paar uur vertragen, zodat we met elkaar de tijd hebben voor belangrijke vragen als: wie ben je nog meer dan je naam en functie? Waar ga jij voor en waarom? Waar sta jij echt voor? Wat maakt jou kwetsbaar en krachtig tegelijk? Ook wordt de doorvertaling gemaakt naar wat dit betekent voor jou als ondernemer of manager. Waardevolle gesprekken en inzichten zullen het gevolg zijn.

Om beter los te komen van de waan van de dag starten we ter voorbereiding op deze bijzondere avond al om 16.00 uur op een fantastische locatie aan het strand in het prachtige Castricum aan Zee. Ja, inderdaad, we vragen je wat extra tijd te investeren. Voor jezelf, voor JM. En dat is niet voor niets. Samen de werkdag afsluiten en je kop leegmaken met de wind door je haar en banjerend door het zand met uitzicht op de zee, gaat ons helpen om alles uit deze bijeenkomst te halen. Aansluitend gaan we met zijn allen heerlijk eten in Strandpaviljoen Zeezicht. Na het eten  starten we daar met een unieke workshop, die speciaal voor onze club wordt neergezet door Marc-Jan Hollenberg en Mirjam de Boer van iDDD Company. 

Zij nemen ons in een 3 uur durende interactieve workshop mee in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, met als bijzondere titel ‘Jij bent het vertrekpunt en je bestemming tegelijk….’. Een workshop om je te inspireren, te motiveren en diepe inzichten te geven over jezelf, vol met bruikbare suggesties voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Hun jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke groei en ondernemen wordt ineengevlochten en aangereikt ter inspiratie voor diepere inzichten in jezelf. Zoals één van onze JM-ers zo treffend zei: ‘Een echte investering in jezélf en daarmee in je bedrijf!’.

Wil je alvast kennismaken met Marc-Jan en Mirjam, bekijk dan hun profielen via deze links:

https://www.iddd.nl/trainersteam/marc-jan-hollenberg/

https://www.iddd.nl/trainersteam/mirjam-de-boer/

Exclusief voor iedereen die deze avond bijwoont, zal na afloop het boek van en geschreven door Marc-Jan, persoonlijk worden uitgereikt. Kortom, wat ons betreft een avond die je niet mag missen!

We kijken er naar uit en zien je graag de 19e, dus meld je snel aan via de JM app

PS. Tip: misschien kan je ook gezellig carpoolen. De voordelen zijn je vast wel bekend!

 

Jij bent het vertrekpunt en je bestemming tegelijk

Strandpaviljoen Zeezicht
Zeeweg 50
1901 NZ Castricum

Auto Lopen Tram Fiets