Jong Management

Verdiepingssessie “de weg naar geluk en succes”

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Alsof er nog ergens een ongeschreven verhaal ligt, wachtend om verteld te worden. Een verhaal waarin jij de held bent en over een bijzondere gave beschikt waarmee je een bijdrage kunt leveren om de wereld tot een mooiere plek te maken! Wij mensen zijn geboren verhalenvertellers. Niet alleen tegen elkaar maar vooral tegen onszelf. We hebben allemaal dat stemmetje in ons dat constant verhalen vertelt over ons leven, werk, liefde, geluk, verlangens, dromen, en ook onze angsten, twijfels en onzekerheden.

Op dinsdag 13 oktober hebben wij Marcel Lahaije uitgenodigd om hier samen met ons eens bij stil te staan. Marcel is een gepassioneerde Storyteller en neemt je mee op reis langs verhalen die gaan over jou! Wie ben jij en wat kom je hier doen? Marcel gelooft dat we diep van binnen allemaal een held(in) zijn en dat het onze missie is om dit in onszelf omhoog te halen. Deze verborgen schat is diep in ons verstopt en om die schat op te graven moeten we een avontuurlijke ontdekkingsreis maken. En voor deze reis heeft Marcel een schatkaart ontwikkeld die ons de weg laat zien naar geluk en succes. Een ontdekkingsreis die gepaard gaat met vele uitdagingen en obstakels, maar die ook zorgt voor een leven van betekenis en verbinding met anderen.

Marcel zijn eigen ontdekkingsreis is begonnen in 2012 en sindsdien heeft hij ontzettend veel meegemaakt, ontdekt en geleerd. Vaak met vallen en opstaan. In 2018 heeft hij zijn succesvolle verzekeringsbedrijf en woning verkocht, het grootste gedeelte van zijn persoonlijke spullen weggegeven en een jaar lang gereisd. Zijn avonturen, gevuld met hoogte- en dieptepunten en vele inzichten leveren bijzondere verhalen op die hij op geheel eigen wijze deelt met zijn publiek. Verhalen die gevuld zijn met een lach en een traan maar die altijd inspirerend zijn en jou aan het denken zetten over jouw leven.

Dit belooft dus een speciale avond te worden. Anders dan anders, waarbij we op een leuke, inspirerende manier naar onszelf zullen kijken en ook samen de verdieping in zullen gaan en elkaar beter kunnen leren kennen. Omdat het waardevol is om dit met zoveel mogelijk leden samen te doen, vragen we jullie met klem om écht te proberen er deze avond bij te zijn.

Als locatie hebben we de ons reeds bekende Mr. Sammi Bistrobar in Roermond uitgekozen. Het programma van deze avond is als volgt:

17.00-17.15u Ontvangst
17.30-20.00u Verdiepingssessie
20.00u Diner

Tot dan!

 

Degenen die Marcel al beter willen leren kennen, verwijzen we naar zijn website https://www.marcellahaije.com/ 
Op deze site is ook een podcast met onze voorzitter te vinden :) https://www.marcellahaije.com/2020/07/14/podcast-met-gijs-hermans/

 

Verdiepingssessie “de weg naar geluk en succes”

Mr. Sammi Roermond
ECI 13
6041 KW Roermond

Auto Lopen Tram Fiets