Jong Management

Videobedrijfsbezoek online: Span Finishing

Aanstaande donderdag 7 mei, een virtueel bedrijfsbezoek.
We zijn live te gast bij Span BV en lopen daar door het bedrijf met de vader van Lotte, Henry. Ook Lotte komt misschien nog even aan het woord.

Waar: Achter je eigen computer kan via Zoom meegekeken worden. Ook is het mogelijk om vragen te stellen.
De link en officiele uitnodiging worden nog gedeeld.

Tijd: Starttijd 16:30u tot uiterlijk 17:30u. Inloggen kan vanaf 16:15u. 
Uitzending start om 16.30u, de stream start om 16.20u. Via de Facebookpagina van Jong Management Achterhoek (@JongManagementAchterhoek)
Als je er niet live bij kunt zijn is de hele uitzending natijd terug te kijken. 

 

Span Finshing:
 Sinds 1873 zit het werken met verf in ons DNA. Hiervoor hebben we momenteel een mooi 2 span: SPAN Meesterschilders en SPAN Finishing, de industriële spuiterij, Henry Span (4e generatie) is ongeveer 30 jaar geleden begonnen met de industriële spuiterij, ontstaan vanuit het schildersbedrijf. Hierbij was de gedachte dat er meer prefabricage kan plaats vinden t.b.v. o.a. renovatie en nieuwbouw processen. In de loop der jaren is dit uitgegroeit tot een bedrijf in glasparelstralen, poedercoating, chemisch voorbehandelen, stralen en natlakken met eigen transport. Afgelopen jaar is er een flinke uitbereiding geweest. Henry Span geeft deze avond een inkijk de afgelopen jaren, wat hij allemaal heeft meegemaakt zoals een brand en vele jaren flinke omzetgroei, wat dit allemaal met je organisatie doet en hoe hij de toekomst ziet.

 

Videobedrijfsbezoek online: Span Finishing

Thuiswerkplek
Thuiswerkplek

Auto Lopen Tram Fiets