Jong Management

Virtuele wijnproeverij

Beste leden,

Om in deze rare tijden elkaar toch te kunnen zien en op zijn minst samen het glas te kunnen heffen, hebben we gemeend om ondanks alle beperkingen een bijeenkomst te organiseren. En om het leed wat te verzachten bieden wij jullie deze bijeenkomst gratis aan. 

Graag willen we met jullie op donderdag 23 april a.s. om 20.00 uur het glas heffen via de virtuele weg (Microsoft Teams). Om deze bijeenkomst verder in te kleden, hebben we Jeroen van Hunnik, vinoloog en voormalig sommelier van Karel V in Utrecht, gevraagd om voor ons een pakket van drie mooie voorjaarswijnen samen te stellen. Deze wijnen laten wij bij jullie (Corona-proof!) afleveren om deze op 23 april a.s. gezamenlijk te openen en onder begeleiding van Jeroen te proeven (en drinken!) 

De reden dat we dit keer voor een donderdag kiezen in plaats van een dinsdag, is omdat het wat dichter tegen het weekend aan zit en deze borrel dus iets meer een weekendgevoel geeft. Aangezien we toch allemaal thuis zitten, en je in je eentje vermoedelijk geen drie flessen wijn leegdrinkt, lijkt het ons leuk als je partner ook aansluit. 

Wat hebben wij nog van je nodig:

- Je huisadres (althans het adres waar je wilt dat de wijnen worden bezorgd);

- Je e-mailadres, waarop je de uitnodiging voor deze bijeenkomst via Microsoft Teams ontvangt.

Let op: zodra je op "aanmelden" klikt kun je deze gegevens invoeren via 2 in te vullen vragen die op je scherm verschijnen. 

Graag ontvangen we je aanmelding en (e-mail)adresgegevens uiterlijk op vrijdag 17 april. Later aanmelden is helaas niet mogelijk, omdat we de wijnen anders niet op tijd verzonden krijgen. 

Wij hopen jullie allemaal in goede gezondheid te zien op donderdag 23 april om 20.00 uur!

Virtuele wijnproeverij

In je eigen huis, via Microsoft Teams

Auto Lopen Tram Fiets