Jong Management

Voor JM 40+: High Tech Lab 5G

 
 
Beste oud JM!

Helaas is de uitnodiging van ons combi event , van volgende week donderdag, niet bij jullie aangekomen. Wij willen jullie alsnog uitnodigen om deel te nemen aan dit event. Wij gaan een bezoek brengen aan de 5G hub op de High Tech Campus.  De eigen bijdrage is : 40 euro.
 

Bezoek aan de 5G Hub op de High Tech Campus in Eindhoven

 

Veel mensen hebben er wel over 5G gehoord, maar wat is het nu anders dan 4G. Waarom is er zoveel ‘gedoe’ omheen. In de 5G hub gaan we het laten zien. 5G gaat echt verder dan een icoontje op je mobiel. Bij Martijn de Groot (voor diegene die er waren) hoorden jullie al Industry 4.0. In de 5G hub kijken we in een consortium naar welke toepassingen het beste werken. En hoe kunnen bedrijven ze zo slim mogelijk inzetten?

 

De 5g Hub heeft vier kernactiviteiten. Ten eerste begeleidt het consortium bedrijven bij het ontwikkelen van hun product of dienst; van idee en onderzoek tot rendabel resultaat. Ten tweede test het nieuwe technologieën. Ten derde inspireert het bedrijven en overheden om zulke technologieën te gebruiken. En ten vierde bouwt het een ‘technology community’ op waarin partijen snel en goed van elkaar kunnen leren.

 

Voor JM 40+: High Tech Lab 5G

High Tech Lab 5G Eindhoven
The Strip
5656AE Eindhoven

Auto Lopen Tram Fiets