Jong Management

Wandeling in Oosterbeek + maaltijd op het terras

Beste JM'ers,

 

Op dinsdag 11 mei treffen we elkaar weer - dit keer fysiek. We hebben ons best gedaan te kijken naar wat wél kan binnen de coronamaatregelen, met als doel elkaar weer eens fysiek te ontmoeten. Graag willen we jullie daarom uitnodigen op de Westerbouwing in Oosterbeek. Deze uitspanning ligt gelegen op het zuidpunt van de Veluwe, op een hoge stuwwal bij Oosterbeek.

 

Vanaf 17.00 uur zijn we welkom bij de Westerbouwing waar we om 17.15 uur worden voorzien van een drankje en een ‘maaltijd to go’ die we buiten op het terras van de Westerbouwing mogen nuttigen. Graag horen we uiterlijk 7 mei welke maaltijd je graag zou willen (zie hieronder). Om 18.00 uur sluit het terras en starten we met de wandeling van ca. 5,2 km waar je door het glooiende landschap ongeveer 1 tot 1,5 uur over zult doen. Via deze link kun je al een kijkje nemen welke route we gaan wandelen. 

Ons idee is om als groep te vertrekken maar wel in tweetallen de route te lopen. Tijdens de wandeling krijgt ieder tweetal van ons drie vragen mee die inspirerend zijn om met elkaar te bespreken plus een lekkernij. We hopen op deze manier gehoor te geven aan de wens ‘elkaar weer eens live te zien’.

               

Programma

17.00 uur            Verzamelen bij de Westerbouwing

17.15 uur            Maaltijd to go op het terras (neem dus een warme jas mee)

18.00 uur            Start wandeling in tweetallen

19.45 uur            Mogelijkheid tot een afsluitend drankje op het terrein (terras is gesloten).

 

Maaltijd opties

  1. Kipcurry met basmati rijst
  2. Pasta met gamba’s
  3. Chil sin carne (vega) met gele rijst

Graag uiterlijk vrijdag 7 mei je keuze doorgeven door het beantwoorden van de vraag in deze e-mail (of door het sturen van een mailtje naar Maartje).

 

We kijken er naar uit jullie weer te zien!

Wandeling in Oosterbeek + maaltijd op het terras

Westerbouwing
Westerbouwing 1
6862 VV Oosterbeek

Auto Lopen Tram Fiets