Jong Management

Webinar: in gesprek met de Amsterdam Arena

Hi Jm'ers, 

Zoals eerder aangekondigd is het webinar met de Johan Cruijff Arena verplaatst. We hebben inmiddels een nieuwe datum en wel 16 juni a.s. om 16.30 uur. 

Annemarie Engels
Op 2 september a.s. staat het bedrijfsbezoek aan de Johan Cruijff Arena gepland. Dit evenement kan volgens de huidige Corona-richtlijnen ook gewoon doorgaan! Ter aanvulling op het bedrijfsbezoek heeft Annemarie Engels, Accountmanager Business Events bij De Arena zich bereid gevonden om ons tijdens een webinar mee te nemen in hoe zij binnen de organisatie van De Arena omgaat met de huidige Corona-maatregelen. Naast de events die in De Arena plaats (zouden) vinden wordt ook haar eigen werk zwaar geraakt door de Corona-crisis.

Willem Hegen
Daarnaast zal ook haar collega Willem Hegen een presentatie geven. Willem Hegen is werkzaam als Manager Crowd Services bij De ArenA. De Johan Cruijff ArenA is dé thuishaven van Ajax en het Nederlands elftal en host jaarlijks onder meer tientallen grootschalige concerten met internationale artiesten en dance-events. In het stadion is Willem verantwoordelijk voor de Veiligheids- ticketing-, catering- en payment-afdelingen. Deze afdelingen zijn erop gericht bezoekers van alle grote evenementen in de Johan Cruijff ArenA een positieve, veilige en onvergetelijke ervaring te bieden.

Coronacrisis
Tijdens het webinar gaat Willem in op de organisatie van grootschalige evenementen in de Johan Cruijff ArenA en vertelt hij welke rol innovatie speelt. De Arena is zwaar getroffen door de Coronacrisis, geen enkel event dat ze hadden staan voor deze zomer gaat door. Hierbij kun je denken aan het EK Voetbal en dance-event Sensation. Hoe gaat de Arena hier mee om? Zijn ze voldoende voorbereid op dit soort situaties? Hoe houden ze het hoofd boven water? Deze en andere onderwerpen zullen we met Annemarie en Willem bespreken op 16 juni aanstaande.

We zien jullie dan ook allemaal graag tijdens het webinar op 16 juni om 16.30 uur! Voorafgaand aan het event zal er een link worden gedeeld voor de online inlog.

Webinar: in gesprek met de Amsterdam Arena

Url voor sessie volgt

Auto Lopen Tram Fiets