Jong Management

Webinar met 'geluksprofessor' Patrick van Hees

Op donderdag 14 mei a.s. (16.00 uur) verzorgt Patrick van Hees voor ons een webinar 'geluk in tijden van Corona'. In 60 minuten neemt Patrick ons mee hoe je - als mens én als ondernemer - geluk kunt optimaliseren.

Tijdens deze Corona-crisis met alles wat daarbij komt kijken is voldoende aandacht voor het (nastreven van) geluk zeker op z'n plaats. Na de online sessies over gezondheid (IC-arts Maurits Hollander) en economie (directeur Economische Zaken gemeente Amsterdam Stan Kaatee) belichten wij het thema geluk met 'geluksprofessor' Van Hees. 

'Geluksprofessor'
Patrick van Hees (1969) alias 'De Geluksprofessor' is spreker, auteur en coach op het gebied van geluk. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich fulltime te kunnen richten op het thema geluk. Als auteur publiceerde hij verschillende boeken over geluk. Hij vergaarde bekendheid met de bestsellers 'De Geluksprofessor' (2015) en 'De Geluksoma' (2015) en groeide uit tot Nederlands populairste spreker over dit onderwerp. In zijn vorige boek 'Geluk is D.O.M.' (2016) beschrijft Pattrick zijn theorie over geluk: 'Geluk is D.O.M, oftewel: Doelen, Oplaadpunten, Mensen.' In dit boek zette Patrick uiteen hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren.

CHAP
Zijn nieuwste boek is 'Cambridge Happiness Profiler' (maart 2020) ofwel CHAP. Iedereen wil graag gelukkig zijn, maar omdat we niet precies weten hoe dat is na te streven doen we vaak maar wat. Maar wanneer we onszelf beter zouden begrijpen komen we erachter wat ons écht gelukkiger maakt. Patrick van Hees ontwikkelde daarom de CHAP-test: de Cambridge happiness-profiler, die persoonlijk geluk inzichtelijk maakt. De Telegraaf schreef over CHAP zelfs: ‘De Nederlandse Paulo Coelho is opgestaan.’

Meer informatie over Van Hees tref je op www.patrickvanhees.com.

Wij hopen jullie dan ook allemaal online te zien op donderdag 14 mei om 16.00 uur! Voorafgaand zal in de JM-appgroep de link naar het webinar worden gedeeld.

Webinar met 'geluksprofessor' Patrick van Hees

Online!

Auto Lopen Tram Fiets