Jong Management

JM Midden-Zeeland 6 en 7 oktober Weekendje weg!

Inmiddels is het programma voor Brussel rond. Zoals onze voorzitter zou zeggen "We kunnen nog niet precies zeggen wat we gaan doen, maar het belooft heel leuk te worden".

De kosten voor het weekend, inclusief hotelovernachting, eten, drinken en activiteiten bedragen 300 euro per persoon bij een tweepersoonskamer. Bij een eenpersoonskamer bedragen de kosten 390 euro per persoon. Dus zoek iemand die bij je op de kamer wil slapen, dat maakt in elk geval dit weekend een stuk goedkoper.

We logeren in hotel The Dominican, midden in het centrum. Zie https://www.carlton.nl/the-dominican-hotel-brussel. Er is een parkeergarage dichtbij.

We verzamelen om 10.00 uur in het hotel. Na het inchecken gaan we op pad. Zondag keren we na de lunch weer huiswaarts. Dit zal naar verwachting rond 15.30 uur zijn. De routebeschrijving en het programma volgen na aanmelding via een speciale app.

Graag jullie definitieve aanmelding, zodat de penningmeester een factuurtje kan sturen.

In verband met de definitieve reservering uiterlijk donderdag 30 augustus aanstaande definitief aan- of afmelden.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Op 6 en 7 oktober gaan we naar Brussel; de hoofdstad van Europa. Een voor velen van ons ‘onbekende’ stad op amper anderhalf uur rijden. Naast het bestuurlijk centrum van de Europese Unie is er nog veel meer te beleven in deze stad die ook wel ‘petit Paris’ wordt genoemd. Brussel heeft een lange lijst met bezienswaardigheden zoals Manneken Pis, de Kathedraal, de Grote Markt en wat te denken van de gezellige restaurantjes in de Beenhouwersstraat en de boetiekjes in de St. Hubertusgalerijen?

Kortom, Brussel heeft meer dan voldoende te bieden voor een gezellig weekendje weg met de leden van Jong Management, inclusief partners.

Het plan is om in de loop van zaterdagochtend te arriveren in Brussel en op zondag aan het eind van de middag weer naar huis te gaan. Graag verneem ik vóór donderdag 19 april aanstaande of je interesse hebt om mee te gaan (door je aan of af te melden), zodat ik alvast kan zorgen voor voldoende hotelkamers.

Mathé

JM Midden-Zeeland 6 en 7 oktober Weekendje weg!

Brussel

Auto Lopen Tram Fiets