Jong Management

26 maart Wijnproeverij --> KOMT EEN NIEUWE DATUM

In navolging van de bekendmaking van de maatregelen door de Rijksoverheid, hebben ook wij besloten om alle activiteiten met JM tot en met 31 maart aanstaande te annuleren... De wijnproeverij bij Dominique zullen we verplaatsen naar een later moment dit jaar. We hopen dat het event op 21 april in de Arena door kan gaan, we houden jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte!

 

WIJNPROEVERIJ - Donderdag 26 maart 2020 

Wijnproeverij bij Shiraz Amsterdam

Een avondje wijn drinken? Dat klinkt velen van ons ongetwijfeld als muziek in de oren. Op donderdagavond 26 maart bezoeken wij de beste wijnbar van het jaar: Shiraz - Jardins des vins.

Shiraz is de meest geliefde wijnbar van Amsterdam. En dat zullen sommige JM’ers wel kunnen bevestigen. Er zijn wel eens kringleden binnen gespot.
 
We zijn op bezoek bij JM-lid Dominique die naast zijn werk als marketeer een avondje per week wijn schenkt bij Shiraz en zich aan het bijscholen is als sommelier. Hij zal ons door 5 wijnen begeleiden en jullie een en ander bijbrengen over de herkomst, de druiven en de wijnmakers.

Op donderdagavond 26 maart ben je vanaf 18.30 uur welkom bij wijnbar Shiraz Jardins des Vins aan de Lijnbaansgracht 267 HS in het centrum van Amsterdam. De proeverij start om 19.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. 
 
Heb jij wijnliefhebbers in je netwerk? Introducés zijn bij deze bijeenkomst van harte welkom! Voor een introducée bedraagt de eigen bijdrage 25 euro. 

Samenvatting
Waar: Shiraz jardins des vins (Lijnbaansgracht 267 HS, Amsterdam)
Wanneer: Donderdag 26 maart 2020
Hoe laat: Inloop vanaf 18.30 uur, start om 19.00 uur
Kosten: € 15,- (hier zullen we je na afloop een factuur voor sturen) 
 
Benieuwd naar Shiraz Amsterdam? Neem alvast een kijkje op shirazamsterdam.nl

 

26 maart Wijnproeverij --> KOMT EEN NIEUWE DATUM

Shiraz Amsterdam
Lijnbaansgracht 267-HS
1017 RL Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets