Jong Management

Workshop Werk Slimmer, Niet Harder- HRLM 17 april

WORKSHOP WERK SLIMMER, NIET HARDER
Efficiënter werken met meer resultaat!

Op woensdag 17 april zijn we met Jong Management Haarlem te gast bij leefstijlcentrum LAMC360 op de geweldige locatie Landgoed Duinlust. De succesvolle ondernemer en initiatiefnemer van LAMC360, Paul Crawfurd neemt ons mee in zijn ondernemers successen en vertelt ons het verhaal achter  LAMC360 (www.lamc360.eu) en waarom een gezonde leefstijl nodig is voor het ondernemerschap. Daarna geeft trainer Jennefer Boskeljon ons tips en trucs over hoe we efficiënter kunnen werken met meer resultaat. 

PROGRAMMA
18:00 uur Inloop en eten 
19:00 uur Welkom door Paul Crawfurd, 'gezonde leefstijl ondernemer'
19:30 uur Workshop 'Werk Slimmer, Niet Harder' door Jennefer Boskeljon
21:00 uur Afsluiting 

WORKSHOP WERK SLIMMER,NIET HARDER 
Tijdens deze workshop denk je na over de manier waarop je jouw tijd besteedt en jouw prioriteiten bepaalt. Stoorzenders en persoonlijke valkuilen worden in kaart gebracht. Daarnaast ontvang je veel waardevolle tips en trucs om je eigen werkplek en werkdag efficiënt te kunnen indelen. Je leert waar een prettige werkstructuur aan moet voldoen om optimale controle, overzicht en gemoedsrust te verschaffen. Na de workshop ga je direct zelf aan de slag aan de hand van een uniek Slimmer Werken 100-Dagen Plan©.  Het resultaat? Meer overzicht, minder stress en nóg meer werkplezier!

DE TRAINER
Jennefer Boskeljon is een bedreven coach en trainer op het gebied van slim werken, persoonlijke effectiviteit en werkplezier. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen. Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook jou kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in je werk en je leven! Kijk voor meer informatie www.werkslimmernietharder.nu

LOCATIE
LAMC360
Adres: Duinlustweg 16, 2051 AA Overveen
Klik hier voor een routebeschrijving 

Workshop Werk Slimmer, Niet Harder- HRLM 17 april

LAMC360
Duinlusweg 16
2051AA Overveen

Auto Lopen Tram Fiets