Jong Management

Sociale ondernemersdroom @ de nieuwe Firma

YESS! De Firma is verhuisd! En naar wat voor plek! Een nieuwe locatie middenin de TU Delft Campus waar innovatie, gastvrijheid en de omgeving samenkomen. Een plek waar het bruist en knettert van de energie. Een plek die voelt als een groene oase. Een plek waar we samen de huiskamer van zuid gaan creëren. Onze sociale ondernemersdroom maakt een sprong met deze nieuwe plek. 

Zoals onze vader Gé Kleijweg altijd al tegen ons zei; Als het makkelijk was deed iedereen het wel. Dat hebben we geweten! Maar wat hebben wij veel geleerd in deze bizarre tijd. We moesten keihard schakelen in Corona tijden om het lopende bedrijf door te laten draaien, er nog meer dan ooit voor onze deelnemers in de leer-werktrajecten zijn en met volle focus de bouw doorzetten. Dit heeft de nodige ondernemers uitdagingen met zich mee gebracht! We nemen jullie graag mee in ons familiebedrijf dat elke dag werkt aan sociale impact.

Firma van Buiten biedt leer- en werkplekken waar een zichtbare, maar een vertrouwde plaats in de maatschappij geboden wordt. Door middel van het verzorgen van horeca activiteiten en ondersteunende diensten, werkt en leert iedereen op eigen aan zijn talent. De combinaties van diverse deelnemersdoelgroepen, diversiteit in werkzaamheden, de vertrouwde omgeving en ons netwerk maken van de Firma van Buiten een mini-maatschappij. Wij leveren een bijdrage aan inclusiviteit én een zinvol en gelukkig leven in Delft en omgeving.

Anne en Femke Kleiweg

 

---

Anne en Femke verwelkomen ons graag om 18:00 de nieuwe locatie aan de Thijsseweg 1 in Delft. Het is een vol programma. Kom op tijd! 

We zullen samen met JM kring Delft, JM Delft alumni en het DGA netwerk van VNO-NCW Delft ons gaan verbazen over de indrukwekkende ondernemersreis van Anne en Femke. 

Een reis naar een locatie waar Henk Middelkoop en Richard Jongeneele een essentiele bijdrage in hebben geleverd. Henk en Richard zullen ons meenemen in het gebouw en ons vertellen over dit buitengewone project!

---

 

Midden tussen grote dozen met knappe koppen

gebogen over cijfers en statistieken

staat de Firma.

Waar alles van buiten welkom is:

planten, zonlicht, frisse lucht

en bovenal de mensen.

Op zoek

naar koffie en kennis.

Een andere manier van doen.

Van omdenken en denken om de ander.

Van onthaasten en ontmoeten.

Samenkomen om

te leren, te spelen, te maken, te delen

te horen wat je nog niet kent.

Kom binnen!

 

Sociale ondernemersdroom @ de nieuwe Firma

Firma van Buiten
Thijsseweg 1
Delft

Auto Lopen Tram Fiets