Jong Management

Zomer event - HRLM

Zaterdag 28 augustus is het weer tijd voor het JM Zomer event! Juist in deze bijzondere tijd door het corona virus vinden we het fijn om elkaar te zien. Uiteraard zorgen we ervoor dat de activiteiten en gezelligheid op 1,5 meter afstand van elkaar plaats vinden, zodat iedereen met een veilig gevoel kan deelnemen.

We verzamelen om 13:30 uur bij HBC (Cruquisweg 39 ,Heemstede) voor een potje tafeltennis! Eerst wordt er een tafeltennis clinic verzorg om onze tafeltennis skills te verbeteren. Bij de clinic gaan we o.a. aan de slag met de basisslagen, de verschillende effecten, regels, tactiek en serveren. Er is ook een tafeltennisrobot aanwezig, zodat iedereen zijn/haar skills daartegen kan verbeteren. Door de clinic zullen we goed voorbereid aan de start van het aansluitende toernooi verschijnen. De eerder geleerdere regels passen we toe en we zijn nu al benieuwd wie de grote JM tafeltennis kampioen zal worden!

Daarna rijden we naar de Hendrick Andriessenlaan 12 in Heemstede voor een BBQ. De BBQ vindt plaats bij Evert Jan in de tuin. Bij eventele regen kunnen we ook buiten blijven en we kunnen daar goed 1,5 meter afstand van elkaar houden. 

Programma
13:30 - verzamelen bij HBC
14:00 - start tafeltennis clinic & tournooi
17:00 - BBQ 

We zien jullie graag volgende week zaterdag en vergeet je (sportieve kleding en) zaalschoenen niet! 

Corona spelregels
Wij vragen er in deze Corona tijden begrip voor dat wij deze spelregels strak hanteren (vooraf en tijdens het evenement). De belangrijkste zijn:

  • Thuis blijven bij klachten (check de RIVM-omschrijving
  • Virusverspreiding voorkomen (waaronder: 1,5 meter afstand houden, geen fysiek contact, verplicht zitten binnen en buiten, handen regelmatig reinigen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, etc.).

De organisatie is in handen van Evert Jan en Guido. Heb je vragen, mail Evert Jan via info@evert-jan.nl 

Tot volgende week zaterdag en vergeet je niet aan of af te melden via de app!

Groeten, 

Evert Jan en Guido 

Zomer event - HRLM

HBC, Sportpark de Toekomst
Cruquisweg 39
2102LS Heemstede

Auto Lopen Tram Fiets