Jong Management

Zomerbijeenkomst Beachline vrijdag 5 juli

Beste JM’er,

Zo vlak voor de zomer lijkt het ons als bestuur leuk elkaar informeel te ontmoeten. Daarom stappen we van de succesvolle bijeenkomst met de korrels blauwe poeder (of was het nu groen?) bij Wuvio over naar de korrels zand van Beachline van JM lid Bryan Franken.

Graag nodigen wij jullie uit voor een BBQ, met voorafgaand de kans om elkaar eens andere kwaliteiten te laten zien onder het genot van een potje volleybal. Al jaren gaan er verhalen over de sportieve lichamen van onze JM’ers over tafel, dus nu is het hoog tijd dit eens zichtbaar te maken.

Dit alles vindt plaats op vrijdag 5 juli van 17.00 – 21.00. Mocht je door een blessure niet mee kunnen doen, schroom niet om al te komen, de drankjes staan vanaf 17.00 klaar.

JM zou JM niet zijn wanneer deze avond weer een succes wordt door onderlinge samenwerking. Bryan is sinds jaar en dag het gezicht van Beachline, menigeen van ons heeft hier wel eens een feestje gevierd. En, met de paraplubar kunnen we nu ook in de winter terecht. Vorig jaar heeft Bryan JM daar reeds ontvangen om te vertellen hoe dit ondernemersverhaal tot stand is gekomen.

Echter, een feest is niet compleet met goede zorg voor de innerlijke mens. Daarom werkt Bryan al enige tijd samen met Keurslagerij Piet van den Berg, een fenomeen in en om het Westland en ons allen bekend. JM lid Perry van den Berg zal ons voorzien van een heerlijke BBQ tijdens deze avond.

Ten slotte willen wij deze bijeenkomst ook aangrijpen om het congres extra aandacht te geven. De voorbereidingen lopen goed en het krijgt steeds meer vorm. Trots zijn we op alle sponsors die zich reeds hebben verbonden! Echter, er moeten nog enkele stappen gezet worden en daarom willen we iedereen uitnodigen om van 16.00 – 17.00 mee te helpen om nog meer sponsoren aan ons te binden.

Help jij ons aan de laatste funding voor het congres? Zorg dan dat jij je lijst met potentiële sponsors meeneemt, zodat deze kunnen worden gebeld.

Een verzoek, geef ajb voor 28-6 aan of je erbij kunt zijn, dit in verband met de bestelling van de BBQ. Probeer een late afmelding om dezelfde reden te vermijden.

Graag zien wij jou de 5e zodat we op een mooie manier de zomer in kunnen en na de zomer volle bak richting het congres!

Programma:

14.55 – 17.00 Bellen sponsoren congres (optioneel).

17.00 – 17.30 inloop

17.30 – 18.30 volleybal

18.30 – 21.00 BBQ

21.00 einde met mogelijkheid om op eigen kosten nog verder te gaan

Adres: Beachline, Strandweg 2691KE, ’s-Gravenzande

Groet namens JM Kringbestuur Westland

 

 

 

 

 

 

 

Zomerbijeenkomst Beachline vrijdag 5 juli

Beachline

Auto Lopen Tram Fiets