Jong Management

Zomerborrel bij PLEK NMGN

Beste leden, 

Op dinsdag 11 augustus ontmoeten wij jullie graag voor een aangeklede zomerborrel. We zullen elkaar treffen bij PLEK NMGN. Deze horecagelegenheid is gevestigd op de Houtwerf in Nijmegen-Zuid en staat bekend als creatieve broedplaats. PLEK NMGN is zoals ze zelf zeggen “een no-nonsense restaurant met ambachtelijk eten in een spraakmakend interieur”. 

Vanaf 17.30 uur staat er een fingerfood borrel voor ons klaar. De hapjes (als alternatief voor het diner) zien er veelbelovend uit!  

NB: Bij mooi weer kunnen we buiten borrelen en bij slecht weer kunnen we binnen, met als voetnoot dat we dan wel op de barkrukken moeten plaatsnemen (en niet mogen rondlopen /staan) ivm corona. Graag willen we jullie vragen deze huisregels te respecteren.

In verband met de inkoop door het restaurant vernemen we graag uiterlijk 6 augustus a.s. of wij op jouw komst kunnen rekenen. 

Ben je al nieuwsgierig naar PLEK dan kun je alvast een kijkje op hun website nemen. Maar kom vooral op 11 augustus naar deze zomerborrel om de sfeer zelf te ervaren. https://pleknijmegen.nl

Parkeren kan op het terrein van PLEK of in de wijk. 

Tot dan!

Zomerborrel bij PLEK NMGN

PLEK NMGN
De Houtwerf - Hatertseweg 23a
6533 AB Nijmegen

Auto Lopen Tram Fiets