Jong Management

Online ALV op 11 juni 2020

Let op: vanwege de nog altijd geldende beperkende overheidsmaatregelen zal de ALV op 11 juni via de digitale weg gehouden worden.

Beste JM'er,

Traditiegetrouw organiseren we halverwege het jaar een algemene ledenvergadering waarin we als landelijke vereniging samen de lopende zaken bespreken en de JM-koers bepalen. 

De eerste ALV van 2020 staat gepland op 11 juni a.s. Vanwege de nog geldende beperkende overheidsmaatregelen vindt de ALV online plaats.

Tijden
De online ALV zal starten om 16.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Over de ALV
De agenda en stukken voor de ALV (waaronder de jaarrekening) volgen uiterlijk twee weken voorafgaand aan de vergadering.

Aanmelden
Ben jij erbij? Deze bijeenkomst staat open voor alle leden van JM. Je kunt je aanmelden via de gebruikelijke zwarte button in het groene vak. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan de online meeting.

Mocht je nu al vragen hebben die je tijdens de ALV wilt stellen kun je ze ook vantevoren mailen naar info@jongmanagement.nl

We hopen ook via de digitale weg op een mooie opkomst en een geslaagde ALV.

Het Dagelijks Bestuur van JM

 

`