Jong Management

Hoe creëer jij als manager een excellerend team?

‘Effectieve interacties zijn de basis van Excellerende Teams’ 

Tijdens deze interactieve workshop leren we veel over onszelf, ons voorkeursgedrag en het effect van onze interactie-/managementstijlen. We maken kennis met de verschillende persoonlijkheidstypen, psychologische behoeften, percepties en  interactie- /managementstijlen.

Middels technieken en handvatten van het Process Communication Model leert Monique Bruil ons hoe wij de kwaliteit van onze teams kunnen verbeteren middels effectieve communicatie.

We krijgen handvatten voor een individuele communicatiestijl waarmee we ieder persoonlijkheidstype in ons team kunnen bereiken. Door de interactie-/ managementstijl aan te passen en te richten op het vervullen van psychologische behoeften kunnen we conflicten voorkomen en oplossen. Daarbij nodig je ieder teamlid uit een gemotiveerd teamlid te zijn. Want een gemotiveerd teamlid is een productief teamlid!

 Het accent van de workshop ligt op:

  • Het herkennen van de verschillende interactie-/managementstijlen
  • Het effect van het inzetten van de verkeerde interactie-/managementstijl
  • Het herkennen van de distress patronen
  • Het voorkomen van distress door de juiste psychologische behoefte te geven

Locatie:
De Slimme Jongens 
Hengelder 23
6902 PA Zevenaar   

 
Aan- of afmelden: 

*Let op! heb je je aangemeld dan is het mogelijk om je t/m 23 oktober af te melden. Bij niet tijdige afmelding zullen we het bedrag van € 25,= in rekening brengen. 

Wij kijken uit naar deze bijeenkomst en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! Meld je dus snel aan!

`