Jong Management

JM Congres 2021

We hebben jullie beloofd dat het JM Congres in 2020 totaal anders gaat worden. En anders…. dat wordt het.

Stiekem hadden we de hoop dat het allemaal mee zou vallen maar ergens wisten we dat het onvermijdelijk was…. Met pijn in ons hart hebben we besloten om het JM Congres van 2020 te verplaatsen naar 2021. De reden hiervoor is dat we een kick-ass congres willen organiseren waarbij alle JM leden de mogelijkheid moeten hebben om aanwezig te kunnen zijn, zonder angst en zonder zorgen.

Het congresbestuur van JM Twente/Salland is verder gegaan met de voorbereidingen voor het JM Congres in 2021. Helaas moeten we nog even geduld hebben maar wees niet bang, geduld wordt uiteindelijk beloond met een top congres! De nieuwe datum is 1 en 2 oktober 2021. Zet deze vast in je agenda! Het gaat een lunch-tot-lunch concept worden: we beginnen vrijdag om 12.00 uur en sluiten het 'Dare to be Different congres' op zaterdag om 12.00 uur weer af. Zaterdagmiddag zit je weer gewoon thuis op de bank!

En vraag jij je nu af, wat gaat er nog meer anders zijn? Wat kan ik verwachten? Stay tuned! Blijf de congres website en social media volgen om continu op de hoogte te zijn van eventuele updates.

Nb. Overigens blijven de reeds aangeschafte tickets uiteraard ook geldig voor het congres in 2021.

Namens het congresbestuur van Jong Management Twente / Salland