Jong Management

JM Midden-Zeeland 19 mei The Experience!

 

The Teambuilding Experience! 19 mei 2020

 

Jong-Management Midden-Zeeland stelt onze samenwerking op de proef! Want op 19 mei gaan we virtueel samenwerken. Een leuke manier om toch informeel te connecten en samen de krachten te bundelen om een uitdaging aan te gaan! We treffen elkaar op ZOOM en gaan een gewaagd spel aan waarbij het van belang is dat de deelnemers continue met elkaar in verbinding staan, want we hebben elkaar nodig om alles te kunnen oplossen!


We spelen minimaal met drie teams van 5 personen. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek of huis mee. Het gaat er om dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen. Er kan maar één dreamteam winnen dus we rekenen op jouw gemotiveerde inzet!


Hoe laat starten we?
19:30               Inbellen met ZOOM (via de groepslink in de app)
19:45 – 21:00   Let the Experience begin!
21:00               Na borrelen

 

Hoe werkt het?
- Je krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen er in.
- Je logt in met een unieke code via de website die staat aangegeven in je envelop. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Let the game begin!
- Na het bekend maken van onze winnaars hebben we nog een virtuele ‘nazit’ met borrel om nog even na te praten

Laat graag weten of je deelneemt aan The Experience. Dan sturen we je vooraf de deelnamespecs. Let op: Eenmaal aangemeld = meedoen. Afmelden kan niet meer...

`