Jong Management

Paintball!

***Paintball Mania***
 
Na alle leerzame bijeenkomsten is het nu weer eens tijd om wat stoom af te blazen, de adrenaline te laten gieren en te rennen voor onze levens. Figuurlijk gesproken dan.
 
Op 7 oktober hebben wij een teamuitje gepland voor leden en niet-leden bij Paintball centrum Bullet Factory te Oudwoude! Ken je iemand die zich ook bij JM wil aansluiten? Neem hem/haar dus vooral mee.
 
De indoor speelhal (2-verdiepingen / 2.200 m2) bestaat o.a. uit een sfeervol dorpje in het midden van de hal, een bunker, een vuurtoren en verschillende autowrakken om achter schuilen. De vloer van de hal is bedekt met zand tegen slippartijen. De donkere gangen en kamers van de oude fabriek maken het spel zenuwslopend, en zorgen er voor dat de adrenaline door je lijf giert.
 
De inloop is vanaf 19:00 uur. Bij ontvangst staat er koffie of thee voor je klaar. Daarna kan iedereen zich verkleden tot een echte paintballstrijder. Je krijgt een legeroverall aan, een masker om je ogen te beschermen, een hesje, en een semi-automatisch paintball wapen. Voor het spel begint krijg je een spel- en wapeninstructie en een rondleiding door de fabriek, om zo alvast een beetje bekend te raken met het speelveld. De eerste rondes zijn van het speltype “capture the flag”. Daarna trekt Rick een konijnenpak aan.
 
We starten om 19:30 uur.
 
Zien we je de 7e? We hebben er zin in!
 
Groeten,
 
Gerben, Rick, Farid en Mirjam
 
 
`