Jong Management

Event April 2020, Diner + Drankje + Dropping!

Beste leden, 

Na een informatief programma afgelopen maand in Sneek is het nu tijd geworden om wat leuks te gaan doen en elkaar beter te leren kennen! 

Op donderdag 2 april zijn wij welkom bij de Jongens van Outdoor in Appelscha. Hier zullen we eerst genieten van een heerlijk italiaans buffet met een broodnodige borrel, en daarna:

(ik citeer)

Je neemt met je team plaats achter in een legervoertuig. Terwijl de motor draait, vragen jullie je af waar jullie heen gebracht worden! Het enige wat je
ziet zijn bossen. Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mogen jullie eruit. Het enige wat jullie hebben is een
kaart en elkaar. Gelukkig zit er een uitleg bij van wat er van jullie verwacht wordt. Tijdens het lezen van de opdracht, wordt de missie duidelijk. Jullie
gaan op zoek naar punten ergens midden in het bos. Al struinend door de bossen en over heide komen jullie steeds dichterbij de opdracht in de buurt.
Deze activiteit is inclusief versnapering voor onderweg en bij terugkomst MITS je de opdrachten goed hebt voltooid een lekkere drankje naar keuze.
Onderweg moeten jullie een aantal teamopdrachten uitvoeren om in aanmerking te komen voor het volgende waypoint.

 

PS: Voor deze avond zal een aanvullende bijdrage van de leden gevraagd worden, afhankelijk van de hoeveelheid drank die geschonken gaat worden zal deze naar inschatting +/- 25 euro bedragen. 

Wij hopen jullie allemaal weer te zien, en dit keer niet in het nette pak!
Denken jullie ook aan introducés als jullie leuke mensen in jullie netwerk hebben? 

Met vriendelijke groet, 

Mirjam, Gerben en Rick 

 

 

`