Jong Management

JM HRLM - Sterren van de hemel koken

In tijden van 'social dinstancing' kunnen wij als oergezellige JM'ers wel een stukje extra saamhorigheid gebruiken. Om deze reden staat het komende event in het teken van verbinding. Maar dit alles niet zonder persoonlijke ontwikkeling. 

Je bent vast nieuwsgierig geworden. We lichten een tipje van de sluier. 

Als JM'er houd je natuurlijk van heerlijk dineren en wijnen. Maar je weet ook dat niets van zelf komt. Daarom zullen wij op woensdag 21 oktober onze gedesinfecteerde handen uit de mouwen steken. Onder begeleiding van sterren chef Michel Lambermon koken wij de sterren van de hemel, drinken wij ook hemelse wijnen, maar creëren wij bovenal samen een onvergetelijke avond.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt zelfs aan onze educatie gedacht. Want ontwikkelen, is vooruitgaan. Daar houdt een JM'er wel van. Goed leiderschap eveneens. Waar kan een goed leider zich nou het beste mee bezig houden? En waarom wijken deze zaken juist zoveel af van de werkelijke situatie? Want zeg nu zelf, goed leiderschap vergt zoveel meer dan goed organiseren en aansturen. Er zal misschien een nieuwe wereld voor jou openen, maar bovenal zal het inspireren. 

Kortom: een avond vol inspiratie én genot! 

Aanwezig zijn is vooruitgaan, wij verheugen ons op jouw komst. Even aanmelden via deze de JM app

 

 

`