Jong Management

Hamburgersessie JM & VNO-NCW Delft

Hamburgersessie!
Tijdens deze hamburgersessie ontmoeten wij als jonge ondernemers ons oudere broertje van VNO. Deze JM avond organiseren we namelijk in samenwerking met het DGA netwerk van VNO-NCW Delft, met als doel om elkaar beter te leren kennen. Tevens hebben we ondernemer Evert Jaap Lugt uitgenodigd om een presentatie te geven over zijn successen, uitdagingen en leermomenten uit zijn carrière. Evert Jaap heeft in het verleden meerdere bedrijven opgezet en verkocht. Hij geeft les in innovatiemanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. En hij is directeur van Yes!Delft, waar hij andere ondernemers helpt om bedrijven op te zetten en te laten groeien. 

Restaurant 't Postkantoor
We zijn welkom in de Postkamer van café restaurant 't Postkantoor. Heel vroeger was dit echt het postkantoor van Delft. Tegenwoordig een gezellig restaurant in de binnenstad. In verband met de maatregelen rondom Corona is er beperkt plaats beschikbaar, dus meld je snel aan om een plekje te bemachtigen. 

Programma 

18:00 - 18:30 uur
Inloop bij 't Postkantoor

18:30 - 20:00 uur
Hamburgersessie inclusief eten

20:00 - 21:00 uur
Presentatie Evert Jaap Lugt, ondernemer en directeur van Yes!Delft. 

21:00 uur
Zittende borrel op 1,5m

Maatregelen omtrent Corona
Vanwege de maatregelen omtrent Corona, dien je de hele avond te blijven zitten aan je tafel. Bij elkaar aan tafel staan of rondlopen is helaas niet mogelijk. 

`