Jong Management

JM UNTOLD @ Q-Montis - 6 oktober

Op 6 oktober zullen weer bijzondere onvertelde verhalen van JM-leden gaan meemaken. 

Deze keer zullen we de bijzonder verhalen gaan meemanken van Jan Koudstaal, Thijs van Dam en Joey Visser.

Zet deze datum dus met zorg in jouw agenda, meld je aan en wees erbij!

JM Untold

Onvertelde ondernemersverhalen. Dat is waar JM Untold voor staat. Verhalen over strubbelingen, bravours en twijfels die JM-ers tegenkomen. In een intieme setting van kleine groepjes met mede-JM'ers worden deze bijzondere verhalen gedeeld en besproken.

Jan Koudstaal (spreker en gastvriendelijke host van de avond)

Met Montis-Q handelt hij in 'finance with a smile'. Financiële processen of beleid veranderen daar draait hij zijn hand niet voor om. Na een tijd als lone wolf steeds orde op zaken te stellen in allerlei grote organisaties doet hij dat nu samen met een team van zo'n 15 Qonsultants. Hoe is dat zo gekomen? Waarom heeft hij voor zo'n bijzonder businessmodel gekozen en wat brengt de toekomst? We gaan het allemaal horen.

 

Thijs van Dam

Een Outlaw dat is onze Thijs. Leg hem een businesscase voor een IT transformatie van een energiereus voor zijn neus en hij prikt direct door de bullsh*t heen. Al op jonge leeftijd was hij verantwoordelijk voor complexe projecten. Hij zag de binnenkant van consultancy- & techreuzen en kent zo het spel. Het ondernemerschap lonkte en hij startte zijn eigen toko. Hoe is zijn reis tot hier verlopen? Wat waren de lessen die hij nu meeneemt voor zijn projecten en bovenal voor zichzelf?   

Joey Visser

Follow Joey! Of het nu gaat om de stappen te nemen op een late avond of in een juridisch conflict. Je doet er goed aan om Joey te volgen. Menig JM'er heeft hij gered, maar wanneer werd hij zelf gered? Welke keuzes heeft hij voor zichzelf gemaakt in zijn ondernemersreis? En ... heeft hij al een vangnet voor als hij niet meer JM-er is?   

Programma

18:00 inloop en borrel bij Q-Montis 

18:30 uur Start JM Untold

- Carroussel met drie rondes

- Lopend buffet tussen de rondes in zodat we meer tijd hebben voor elkaars verhalen

21:30 uur einde 

Maar de kans is groot dat we een after-drink doen bij één van de vele kroegen in de buurt. 

 

Locatie Montis-Q aan de Admiraliteitskade 93A, 3063EH Rotterdam

`