Jong Management

Congres

Zin om een onvergetelijke ervaring te beleven? Kom dan naar ons congres dat helemaal draait om Reinvent Yourself! In een wereld die steeds sneller verandert en waar klanten steeds veeleisender worden, is het cruciaal om als professional jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.


Ons thema "Reinvent Yourself" zal je inspireren om stil te staan bij onderwerpen zoals persoonlijk geluk, originaliteit, duurzaamheid en omgaan met mislukkingen. Want laten we eerlijk zijn, zonder lef, toevallige ontdekkingen en de mogelijkheid om te leren, zou de wereld maar een saaie plek zijn.

Bij ons congres word je omringd door gelijkgestemde mensen en krijg je de kans om nieuwe inzichten te verwerven, je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden. Kom langs en laat je inspireren door diverse sprekers en onze mooie stad Utrecht. We kunnen niet wachten om je te zien!

Programma

Donderdagavond 5 oktober vanaf 19.30 (Het Spoorwegmuseum Utrecht): 

We trappen af op deze spectaculaire locatie met een warm welkom en een heerlijke borrel op het perron Droomreizen. Aansluitend in het theater word je verrast met een show van Omdenken. Hier leren we hoe je op een ja-en-manier in het leven kunt staan en de ja-maar-manier kunt vermijden. Na de show is er tijdens de borrel genoeg gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Vrijdag 6 oktober van 10h tot 17.30 (a.s.r. gebouw Utrecht):

Wij verwelkomen je vrijdagmorgen in het prachtige gebouw van a.s.r.! We beginnen de dag vol energie met een leuke energizer. Laat je vervolgens inspireren door verschillende sprekers, waaronder niemand minder dan de enige echte Harm Edens! Hij zal niet alleen als dagvoorzitter fungeren, maar ook zijn kennis over duurzaamheid delen. Maar dat is nog niet alles: we houden de andere sprekers nog even als verrassing. Het thema van de dag is Reinvent Yourself, en we kunnen niet wachten om jou te laten zien hoe jij jezelf opnieuw kunt uitvinden. Mis dit niet en zorg dat je erbij bent!

Vrijdagavond 6 oktober vanaf 19h (De Landgoederij in Bunnik):

Laten we de vrijdagavond in stijl afsluiten. Kom naar De Landgoederij en geniet van een spectaculair gala. We zorgen voor een heerlijk diner en je wordt vermaakt door een fantastische live band en DJ. Trek je mooiste gala-outfit uit de kast, want de dresscode is gala. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Zaterdagochtend 10h tot 12h (a.s.r. gebouw Utrecht):

Op zaterdagochtend wordt er in het a.s.r-gebouw een uitgebreid ontbijt verzorgd voor alle congresdeelnemers. Dit is een gezamenlijke afsluiting waarbij er nog gezellig kan worden nabesproken over de diverse sprekers en de feestavond.

Dus, boek je ticket en neem deel aan het JM Congres 2023! Met het thema "Reinvent Yourself" staat een inspirerende ervaring voor de boeg. Niet alleen zal je de wereld anders bekijken na afloop, maar je zult ook de mogelijkheid hebben om je netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen.

En wat een service! Van vervoer tot borrels en diners, alles wordt voor jou tot in de puntjes verzorgd.


Op onze website, www.jmcongres2023.nl, vind je alle informatie over het programma en antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur ons dan gerust een mail. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op dit inspirerende en gezellige weekend!