Jong Management

Congres

Wij hebben fantastisch nieuws voor je! De ticketverkoop voor het JM Congres 2023 is gestart en jij hebt nu de kans om Early Bird-tickets te bemachtigen!

Het congres zal plaatsvinden van donderdagavond 5 oktober tot en met zaterdagochtend 7 oktober in het prachtige Utrecht. Het thema van het congres is "Reinvent Yourself". Ook zijn collega's, vrienden of partners van harte welkom om deel te nemen.

Het programma
Op donderdagavond 5 oktober ontvangen we je met een gezellige borrel in Het Utrechtse Spoorwegmuseum. Daar zal een bijzondere gast je verwelkomen en zal Omdenken een fantastische show verzorgen. Let wel op, er zijn slechts 100 tickets beschikbaar voor deze unieke locatie!

Op vrijdag 6 oktober hebben we een speciaal dagprogramma in het gebouw van a.s.r. voor je klaarstaan, met fantastische sprekers en een energizer om de dag goed te beginnen. Harm Edens zal als dagvoorzitter optreden en er zullen in aanloop naar het congres nog meer bijzondere sprekers bekend worden gemaakt.

Op vrijdagavond sluiten we de dag geheel in stijl af met een spectaculair gala in Citysense, waarbij we een heerlijk diner verzorgen en je vermaakt wordt door een live band en DJ. Op zaterdagochtend sluiten we het congres af met een heerlijk ontbijt, waarbij we nog even kunnen nagenieten van alle belevenissen.

Op onze website, www.jmcongres2023.nl, vind je alle informatie over het programma en antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur ons dan gerust een mail. Wacht niet te lang en koop nu jouw Early Bird-tickets! Let op: de verkoop eindigt op 18 juni en op=op! We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op dit inspirerende en gezellige weekend!