Jong Management

JM Delft Innovatietour

Als jonge en bevlogen ondernemers en werkgevers bevinden JM’ers zich in het hart van de bedrijvigheid, verdeeld over diverse kringen. We zijn met toffe projecten bezig waarbij groei en innovatie als rode draad doorheen lopen. En juist onze link met innovatie, die moeten we meer laten zien! Aan elkaar en aan de buitenwereld. Voor 2020 willen we daarom introduceren: JM Innovatietour op 13 maart. 

Wat is het?
Sommigen zouden zeggen JMI in 1 dag, in Nederland. Een XXL JM bijeenkomst. Een tof event waar innovatie centraal staat, maar vooral het verhaal van de ondernemer áchter de innovatie. JM Kring Delft trekt de stoute schoenen aan en laat aan JM'ers door heel Nederland graag eens meekijken met de innovatieve bedrijven die de kring en de regio rijk is. 

Waar is het?
We zijn te gast bij kring Delft, alle bedrijfsbezoeken zullen dus in Delft plaatsvinden. We sluiten de dag af met een diner bij het Delfts Brouwhuis.

Wil jij samen met andere JM’ers kennismaken met innovatie in het Delftse bedrijfsleven?

Meld je dan uiterlijk 28 februari aan!

Let op! Er zijn maximaal 50 plekken voor het evenement.

Programma details

07.45                   Start bij Westcord Hotel Delft
20.45                   Borrel bij Westcord Hotel Delft

Diner bij Delfts Brouwhuis

Bedrijfsbezoeken

Gedurende de dag schotelen we je mooie ondernemersverhalen en innovatieve bedrijven voor; hiervoor brengen we onder meer een bezoek aan Octatube, YES! Delft, Topdesk en stappen we niet alleen in de bus, maar verkennen we Delft ook per fiets!
Meer informatie over de sprekers en het programma krijg je in aanloop naar het event. 

Eigen bijdrage

Let op! Voor dit event vragen we een eigen bijdrage, want we willen je op deze hele lange dag ook een goede kop koffie, lekkere lunch, borrelhap en diner kunnen aanbieden. Daarnaast zijn er een aantal kosten gemoeid met de logistieke coördinatie.  

JM Innovatietour is een landelijk event gehost door kring Delft en powered by Teamleader. 

`