Jong Management

JM Golfdag 2021 by House of Pertijs & TAG Heuer

29 juli, een dag die als het goed is al met DIKKE LETTERS in je agenda staat. Want na bijna een jaar zonder fysieke evenementen trappen we in stijl af met de JM Golfdag!

Na de save-the-date stroomden de vooraanmeldingen binnen en op dit moment is al meer dan 50% van de wedstrijdplekken reeds vergeven, dus wil je op 29 juli meespelen op de meest exclusieve golfbaan van Nederland, schrijf je dan vandaag nog in. 

Een golfdag in een exclusief jasje
Golfbaan The Dutch is er een als geen ander. Een prachtige locatie met op-en-top faciliteiten. En golfen op The Dutch is extra bijzonder, want zonder introductie kan je normaal gesproken niet eens golfen op deze baan.

Gedurende de dag speel je samen met mede JM’ers én leden van het Dutch Future Network. En dat is niet alles, want elke flight wordt bijgestaan door een businessmentor. Dit is een gevestigde naam uit de bedrijfswereld of een (ex-)topsporter. Denk bijvoorbeeld aan Jacques van den Broek (CEO Randstad) en Marianne Timmer (oud-schaatster), die al reeds aanwezigheid hebben toegezegd.

Ben jij erbij?
Geniet van een geheel verzorgde dag met een uitgebreide brunch, een geweldige borrel en een diner om bij te watertanden. Dit alles op de mooiste golfbaan van Nederland.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn € 150,- excl. BTW, en de Masterclass kost € 110,- excl. BTW. Dit is hoger dan afgelopen jaren, maar sommige herinneringen zijn onbetaalbaar!

Aanmeldingen lopen via het JM systeem. I.v.m. een beperkt aantal wedstrijdplaatsen is deelname pas definitief na ontvangst van een bevestiging.

 

Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden?

Mail dan naar tim@wearegolf.nl en we nemen contact met je op.

 

`