Jong Management

JM Golftoernooi 2018

Verbinden en ontmoeten: Persoonlijk & zakelijk groeien in combinatie met golf!

Thema: Mentaal & Vitaal

Sinds 2004 vindt elk jaar het JM Golftoernooi plaats. Dit jaar spelen we op vrijdag 15 juni op Golfpark Wilnis om de felbegeerde wisselbeker.

Het Jong Management Golftoernooi is veel meer dan golf. Het gaat om ontmoeten, verbinden, persoonlijk en zakelijk groeien. 

Tijdens het golftoernooi wordt er natuurlijk gegolft, maar er is ook ruimte om elkaar naast de baan uitgebreid te spreken. Er is bovendien in de vorm van een workshop / lezing aandacht voor het businessthema Mentaal & Vitaal. Het JM golftoernooi is voor iedereen; voor NIET golfers (middels clinic of businessprogramma) en zeker ook voor de ervaren en minder ervaren golfers die zullen strijden om de bekers. 

Het volledige programma vind je tevens hier (pdf)
Volg onze Facebook pagina voor alle info en updates!

 

Inschrijving

De inschrijving loopt via het JM-ledensysteem. Klik op zwarte button in het groene blok hiernaast. Vervolgens kom je op een inschrijfformulier waarmee je jouw inschrijving kunt afronden.

Ben je (nog) geen lid van Jong Management en wil je je inschrijven voor het golftoernooi. Mail dan naar info@jongmanagement.nl

Sponsormogelijkheden

Zowel leden als niet-leden van Jong Management zijn van harte welkom het golftoernooi te sponsoren. Wil jij helpen om het JM Golftoernooi tot een succes te maken en zou je jouw organisatie onder de aandacht willen brengen bij JM-leden? Bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden (pdf).

Kosten

De kosten voor de wedstrijd en clinic zijn € 95 per deelnemer. Kom je alleen voor de borrel en het diner dan betaal je € 50.

Vragen?

De organisatie is dit jaar in handen van Peter van Weel, lid van kring Utrecht en mede-eigenaar van Hole18. Hole 18 levert Team Performance Programma’s om bedrijfsteams en organisaties te laten groeien d.m.v. sport (golf, hockey en bergsport).

Heb je vragen over het toernooi, het programma, je inschrijving, etc. mail naar info@jongmanagement.nl

Vorige winnaars

Het JM Golftoernooi wordt georganiseerd sinds 2004. De winnaars van alle edities vind je hier.

JM Golftoernooi 2018

Golfpark Wilnis
Bovendijk 16A
3648 NM Wilnis

Auto Lopen Tram Fiets