Jong Management

JM Midden-Zeeland 21 april Online bijeenkomst

JM Midden-Zeeland 21 april Online bijeenkomst ZOOM

(let op! tijdstip is veranderd naar 19:30 i.v.m persconferentie premier Rutte om 19:00 uur)

Wat beleven we een ongekende tijd. In februari zagen we elkaar nog bij het Tennet informatiecentrum in Kruiningen, het woord ‘crisis’ werd nog niet gebruikt. We zaten naast elkaar aan tafel in een restaurant en spraken gezellig over allerlei zaken, anders dan Corona. Moeilijk voor te stellen nu!

De afgelopen weken zijn we met elkaar in een heel andere situatie beland. Een aantal van ons heeft het zwaar nu, deze plotselinge crisis hakt er in. We werken veel thuis, sommige geven tussendoor les aan hun kinderen en we worden opeens allemaal heel creatief.

Aanstaande dinsdag zouden we onze maandelijkse bijeenkomst hebben, maar aangezien we niet samen kunnen komen willen we dit online doen. Enerzijds om te delen hoe het een ieder momenteel vergaat, anderzijds om te inventariseren wie waar hulp kan gebruiken. Wellicht kunnen we ter plekke meedenken met leden, en met elkaar sparren over welke kansen er ook liggen.

Laat graag weten of je deelneemt aan de online ZOOM sessie om 19:30 uur, dan sturen we je vooraf de deelnamespecs. Afsluitend kunnen we dan uiteraard weer samen het glas heffen!

Aanmelden gewoon via de aanmeldknop op de JM-app.

Denk aan elkaar, zorg goed voor jezelf en graag digitaal tot ziens op 21 april!

`